nonkhameiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1087 عنوان چه مارک اتومویی خوبه؟ 80 بازدید | 10 پست سلام من میخوام اتومو بخرم موهام خیلی فر و وز هست میخوام کامل صاف بشه چه مارکی برام خوبه به نظرتون؟ آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸 1400/12/28 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ماهرو_ عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 7304 رمینگتون فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
nonkhameiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1087 دائم ک نمیشه اتو کنی.بدتر وز میشه دائم نمیخوام که برای مهمونی مناسبتی جایی میخوام چون موهام خیلی وزه و فر آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
midwifefara عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 210 به نظرم شما اون هزینه ای که میخوای بکنی واسه اتو مو که در نهایت هم موهاتو داغون میکنه هم کلی وقت گیره بروکراتین کنمن موهام لایت داره و فره بوتاکس کردمسه ساله هر سال میرم ترمیم ریشه هاش و خیلی راضیم موهام همیشه صاف لخت براق و سالمه
nonkhameiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1087 به نظرم شما اون هزینه ای که میخوای بکنی واسه اتو مو که در نهایت هم موهاتو داغون میکنه هم کلی وقت&nbs ... کراتین دوبار کردم موهام به شدت شوره زد و کلا توب نبود بوتاکس چجوریه؟هزینش چقدره؟ آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
midwifefara عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 210 کراتین دوبار کردم موهام به شدت شوره زد و کلا توب نبود بوتاکس چجوریه؟هزینش چقدره؟ حتما جای خوب انجام ندادیمن تهرانم و سالن کراتین بانو تو زعفرانیه انجام دادم تو اینستا بزنی کراتین بانو میاره قیمت قد موها متفاوته
nonkhameiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 1087 حتما جای خوب انجام ندادی من تهرانم و سالن کراتین بانو تو زعفرانیه انجام دادم تو اینستا بزنی کراتین ... چرا جای خیلی خوبی رفتم اشنامون بود نمیدونم چرا شاید موادش بد بودهکراتین کردید یا بوتاکس آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸