2777
2789
عنوان

میشه کاری کرد 🤔🙂

33 بازدید | 1 پست

سلام ب همتون ..شما همیشه با فکراتون ب من کمک کردین .. ی روز مادرم با زن داییم باهم حرف میزنن زن داییم حامله بود و فک کنم دو یا سه ماهه بود شکمش ..زن دایی ب مامانم میگم ب حضرت محمد قسم میخوره میگه اگه این بچه تو شکمم پسر باشه باشه خدا و پیغمبر را ب شاهد میگیرم ک ب تو بدمش اگرم دختر باشه واسه خودمه ...مامانم هم میگه باشه ‌..این شرطو زن دایی خودش گذاشت من اون روز بودم پیش مامان و زن دایی...

مامانم ۳ تا دختر داره و پسر نداره دیگه نمی تونست بچه دار بشه ....گذشت زن دایی رفت واسه سونوگرافی بچه ک خودش اومد و ب مادرم گفت بچه پسره مال شماست...مادره دل پاک من هم با خوشحالی قبول کرد ...و خلاصه مامانم واسش لباس و سیسمونی واینا خرید ....گذشت وقتی زن دایی زایمان کرد مادرم همراهش رفته بود...زن داییم و دکترا هر چی سعی کردن داداش کوچولوم شیر زن دایی رو نخورده بود ..مامانم واسش شیر خشک گرفت ...من اون موقه ۱۱ سالم بود ی روز ک اومدم خونه دیدم خونه شلوغه ...وقتی اومدم خونه پر بود از مهمون و صدای خنده و خوشی و اسپند ک دودش حتی راهرو رو هم گرفته بود‌..رفتم تو مامانم بای بچه کوچولو تو بغلش نشسته بود گفتم مامان این کیه گفت داداشته عزیزم ..خب حالا میدونم زیاده و شما ببخشید می خواستم همه چی و بدانید ک راحت بشه هم فکری کرد..ما همگی از وجود داداش کوچولوم تو خونه خیلی خوشحال بودیم...ولی ی مشکلی بود شناسنامه داداشم ب اسم بابام نبود ..و ما نمیدونستیم چیکار کنیم ....خیلی دوس داشتیم شناسنامش ب  اسم بابام بشه  ولی نشد و ماهم کاری از دستمون بر نیومد حالا همون بچه کوچولو ۸ سالش شده و گاهیی از مادرم می پرسه چرا فامیلیم با خواهرام فرق داره ؟؟از ی طرفم داییم حق یارانه داداشمو بهش نمیده و حقشو میخورن ..بابامم دو سالی میشه فوت کرده .😔بنظرتون میشه کاری کرد میشه شناسنامشو عوض کرد.؟؟