2821
2789
عنوان

مهمون داریم

290 بازدید | 46 پست

بیاین کمکم کنین اولین باره میخوام ماهی درست کنم😢ماهیش تمیز شدع و بدون استخوانه از یک تا الان تو ابلیمو .پیاز.وادویه و سیر بوده حالا چه طدری درستش کنم توروخدا با جزعیات بگین مرغ هم درست کردم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روغن بریز داخل ظرف ماهی رو روش بچین از همون اب های ابلیمو دار مقداریشو بریز رو ماهی در حد یک استکانش یکم بیشتر  بعد درشو بزارو تا بجوشه ابش که کاملا رفت به روغن میاد و سرخ میشه بعد که ب روغت اومد درشو بردار یک طرفش سرخ شد طرف دیگشم سرخ کن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

اول آرد  با ادویه ماهی یا کاری و پودر لیمو مخلوط کن 

بعد ماهی رو به آرد آغشته کن ودر روغن فراوان سرخ کن 

اگه روغن کم باشه خوب نمیشه 

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ببین ارد گندم بریز تو ظرف توی اردت نمک فلفل زرد چونه و ادویه ماهی بزن بعد ماهیتو غلط بده داخلش و سرخش کن 

من بعده این مرحله ابلمیو ابو یه عالمه سیرو پیازو میریزم توی یه قابلمه و ماهیمو میزارم داخلش تا قشنگگگ بپزه و مغز پخت بشه 

البته اولش ماهیو توی ابلیمو و اینا ک گفتی نمیخوابونم