2777
2789
عنوان

فقط گشنمه

85 بازدید | 9 پست

۴ روز ایناس بعد امپول ازادسازی که زدم فقط گشنمه غذا میخورم یه ساعت بعد هوس همه چی میکنم دلم ضعف میکنه من یه هفته قبل پریود این جوری میشدم الان عوارض امپولس؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم عوارض امپوله اگه بعد ۱۴ روز این علایمو داشتی حامله ای انشالله 

چهارشنبه امپولو زدم بعدم دکتر دوفاستون داده واسه امروز مگه نمیگن دوفاستون تخمک گذاری و مختل میکنه یعنی تخمک گذاری من تموم شده دیگه؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
چهارشنبه امپولو زدم بعدم دکتر دوفاستون داده واسه امروز مگه نمیگن دوفاستون تخمک گذاری و مختل میکنه یع ...

۴۸ ساعت بعد امپول تخمک گذاری میکنن دیگه 

برای سلامتی آقا امام زمان و سلامتی همه تو دلیا و مامان شدن همه چشم انتظارا میشه صلوات بفرستی دوستم؟؟؟؟  
۴۸ ساعت بعد امپول تخمک گذاری میکنن دیگه 

پس من دوفاستونو بخورم یعنی نزدیکی هامم همین چندروز بوده دکتر بهم گفت از دوشنبه یه روز در میون نزدیکی هام درست بوده ؟