2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

135 بازدید | 15 پست

دخترم سه ماهشه کولیک داره 

چندروزیه انگاریکم بهترشده دردش کمتره اماخیلی زیادبادشکم داره میخوام بدونم ازکجابایدفهمیدخوب شده یانه واینکه چندماهگی کامل خوب میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ام رفلاکس هم داره  بخدادیونه ام کرده اصلاخواب نداره

اره بابا خیلی سخته مال منم ریفلاکس داره باز کولیک زودتر خوب میشه این که بدتره،ازبس راه میبرمش توبغل بخدا دست وپام همش درد میکنه

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
اره بابا خیلی سخته مال منم ریفلاکس داره باز کولیک زودتر خوب میشه این که بدتره،ازبس راه میبرمش توبغل ...

لحظه شماری میکنم چهارماهش بشه غذای کمکی روشروع کنم براش شایدبهتربشه

لحظه شماری میکنم چهارماهش بشه غذای کمکی روشروع کنم براش شایدبهتربشه

اره میگن تو ریفلاکس خیلی تاثیر داره،مگه ۴ ماهگی میخوای شروع کنی؟من ۶ ماهگی شروع میکنم.چند آذر بدنیا اومده؟

اره میگن تو ریفلاکس خیلی تاثیر داره،مگه ۴ ماهگی میخوای شروع کنی؟من ۶ ماهگی شروع میکنم.چند آذر بدنیا ...

۲۹آذر

شیرخشکیه دکترش گفت چهارماهگی شروع کن رفلاکسش خوب بشه

راستی وزن بچه شماچنده

۲۹آذر شیرخشکیه دکترش گفت چهارماهگی شروع کن رفلاکسش خوب بشه راستی وزن بچه شماچنده

من ۲۳ آذر،مال منم شیر خشکیه ولی تاجایی که بشه نمیخوام زود شروع کنم غذا رو.الان نمیدونم سر دوماهگی ۵۳۰۰ بود

من ۲۳ آذر،مال منم شیر خشکیه ولی تاجایی که بشه نمیخوام زود شروع کنم غذا رو.الان نمیدونم سر دوماهگی ۵۳ ...

شماچقدرشیرخشک میدین هروعده

دکترمیگه کم بده اماسیرنمیشه گریه میکنه 

شماچقدرشیرخشک میدین هروعده دکترمیگه کم بده اماسیرنمیشه گریه میکنه 

دقیقا منم همین مشکلو دارم،هر یک ساعت ونیم یا دوساعت ۶۰ سی سی میخوره،از دهنش بگیری بخوای دوتا ۳۰ تا بدی چنان جیغهایی میزنه که همه تعجب میکنن😃

والااین با۶۰تاهم سیرنمیشه ۹۰تامیدم 

ای جانم.مال منم گاهی باز گریه میکنه ۳۰ تا میدم دوباره دکتر میگه عیب نداره ولی بهداشت میگفت زیاده برا سنش

۲۹آذر شیرخشکیه دکترش گفت چهارماهگی شروع کن رفلاکسش خوب بشه راستی وزن بچه شماچنده

سلام عزیزم ببخشید علائم رفلاکس چیه؟؟ چرا بچتون شیر خشکی شد؟ بچه منم شیر خشکی شد ۲ ماهسه افسرده شدم اصلا