2777
2789
عنوان

چیکار باید میکردم

318 بازدید | 50 پست

اقا هستم چهل ساله، حدود یکساله که پس از هشت سال برگشتم ایران و ده ماه پیش با یک خانم 38 ساله که یک دختر 15 ساله هم داره اشنا شدم و خیلی زود با همدیگه اوکی شدیم و حتی تصمیم گرفتیم پس از اتمام کار من توی ایران ازدواج کنیم و باتفاق برگردیم.حتی من رفتم خونه مستقل اون شش ماهی هم زیر یک سقف بودیم تا اینکه چند روز هنوز از همخانه شدن ما نگذشته بود، متوجه رفتارهای سوال برانگیز دخترش شدم، از لباسهای ناجور پوشیدن جلو من گرفته تا گاه  و بی گاه علیرغم تذکرات بسیار بدون در زدن شب و نصفه شب وارد اتاق ما میشد. یا چندین بار  تا صبح پشت در اتاق به گوش می ایستاد تا شاید صدایی از توی اتاق ما بشنوه،و  الی ...اخر. دقیقا زمانی که متوجه شد از طرف من بهش هیچ روی خوشی نشون نداده نمیشه خیلی زیرکانه باب دشمنی  را با من چید و گاه و بیگاه بی  هیچ دلیلی از من پیش مامانش شکایت میکرد و این مسئله را اونقدر زیرکانه تکرار کرد که موفق شد رابطه بسیار عاطفی من را با مامانش بهم بزنه. الان دو ماهی میشه که ما از هم دیگه جدا شدیم ولی من بلحاظ روحی حالم خیلی بده.گاهی با خودم فکر میکنم که ایا راه درست برخوردکردن من چی میتونسته باشه، ولی به جواب درستی نمیرسم، ازتون میخوام نظرات خودتون را برام بنویسید. سپاس از شما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا نوجوانها در این سن در بدترین سن‌ممکن هستن، با پدر و مادر اصلی خودشون هم سرناسازگاری دارند چه برسه به همسر پدر یا مادر، من هر کسی رو دیدم که با کسی که نوجوان این سنی داشته ازدواح کرده یا آشنا شده همین مشکلات رو داشته

... و من به تو ایمان دارم...

از خانواده خوبی نبودن مادر اگ خوب باشه دخترش خوب تربیت میکنه شما باید ب اون خانوم میگفتی کار دخترش رو شایدم مادر و دختر میدونستن

مراقب باشید ب هیچکی اعتمادی نیس

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

ببخشید اینو میگم ولی اون بعضی دخترا وقتی میبینن مادر شون دوس پسر دارع وراحت هستن اونم فکر بد ب ذهنش میرسع وقتی همچین چیزای تو خونه جلو چشمش میبینه تو نباید بدون اینکه بهاش عقد نکردین زیر یه سقف بودین موقعی بهاش میرفتی ک عقد یا سیغه بودین این کارتون ب ذهن اون دختر خراب کرده پیش خودش میگفت شاید بامنم رابطه داشته باشع خودم مادرم راحت بودیم باهم چون همچین چیزهای هست مادر دختر باهم راحتن و کاری ندارن مادر ایشون هم اشتباه کردن یه مرد غریبه تو خونش راه داد بدون اینکه عقد باشه اونم دختر بزرگی داشته باشه... دخترای این دور زمونه خیلی عوض شدن

نمیشه قضاوت کرد ولی ما تو فامیل چند نفر داریم مادر دختراش هم دستن خیلی کثیف هستن ادمارو گول میزنن ب این ادما اعتماد نکن تو اگ میخوای ازدواج کنی با یه مجرد وخانواده دار ازدواج کن شاید با این خانوم ازدواج کنی فردا هزارتا مشکل براتون پیش بیاد اشتباه از خودت هست گول خوردی

هیچی ول کن داستان رو از اول هم اشتباه کردی 

اصلا موضوع این نیست چون اون موضوع دوماهی میشه کات شده و هیچ خبری از همدیگه نداریم فقط میخوام بدونم بهترین راهکاری که توی اون شرایط میتونستم در پیش بگیرم چی بود

سلام.بنظرم قصدش فقط همین بوده که جدا بشین و مادرش ازدواج نکنه.همین.قصد نداشته به شما نزدیک بشه.

اخه من قبل از اینکه بخوایم تصمیم قطعی برا ازدواج بگیریم یک نوبت و زمانی هم که میخواستم برم به اصرار مامانش پیششون زندگی کنم  یک نوبت بردمش بیرون و مفصل باهاش صحبت کردم و نظرش را پرسیدم و قطعا موافق بود و از این موضوع استقبال کرد

از خانواده خوبی نبودن مادر اگ خوب باشه دخترش خوب تربیت میکنه شما باید ب اون خانوم میگفتی کار دخترش ر ...

اخه همین موضوع برای مامانش هم تبدیل به یک دغدغه شده بود و حتی مواردی بود که اون به من گوشزد میکرد و ناراحت بود از این موضوع

کلا نوجوانها در این سن در بدترین سن‌ممکن هستن، با پدر و مادر اصلی خودشون هم سرناسازگاری دارند چه برس ...

خب در اینچنین شرایطی بهترین راهکار و نحوه برخورد چیه و چیکار باید کرد

ببخشید اینو میگم ولی اون بعضی دخترا وقتی میبینن مادر شون دوس پسر دارع وراحت هستن اونم فکر بد ب ذهنش ...

اخه بین ما فقط خطبه خونده نشده بود مگر نه تمام اعضای خانوادش و هم پدرش و هم برادر و خواهرش همه در جریان بودن و از نظر همه کار تمام شده بود و اصلا بحث دوستی و این حرفها نبود. چون خود من هم چهارچوبهایی دارم که بهشون پایبندم