2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماشالله چ کدبانویی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خواهش میکنم نوش جونتون ان شالله سال پر ازشادی داشته باشی‌.من عشق شیرینی ام کلا ببینم دهنم اب میوفته

ممنون گلم

ان شالله سالی پر از خنده و خبرهای خوشحال کننده داشته باشدستورش بعد میذارم تگت میکنم حتما درست کن😍

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

مممون گل من همچنین . بهترین اتفاقات برات پیش بیاد😘💕

فر میخواد همشون؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من میخوام‌برم بخرم بعد ناهارم بافر درست کردییی من فر ندارم 🥺

نه مایکروفر

نوش جوونت😍

یه دونه اش فقط توی قابلمه درست کردم و قطاب سرخ کردم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نه مایکروفر نوش جوونت😍 یه دونه اش فقط توی قابلمه درست کردم و قطاب سرخ کردم

مایکروفر هم ندارم 🙂

بدون فر کدوماس میشه طرز تهیه بدی 🥰

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ممنون عزیزدلم😍😍

🌻ایشالله سال خوبی داشته باشین🌹

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴