2789
عنوان

سفر به کیش

147 بازدید | 11 پست

اونایی که رفتین کیش 

جاهای تفریحی خوب معرفی میکنید 😍

کاربری دو نفرست....اگه یجا نوشته بودم نامزدم یجا نوشته بودم مجردم فاز کارگاه گجت برندارین ناموسن😐😐

نرو بنظرم که دیگه اصلا نمی صرفه.

خیلی چرت شده‌‌ 

من شاید ۷ بار رفتم تاحالا ولی دیگه نمیرمم اصلا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلیقه ها فرق داره یکی آرامش و دریا رو دوست داره یکی تفریحات ابی یکی پاساژگردی یکی بنای تاریخی..سلیقه ایه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
نرو بنظرم که دیگه اصلا نمی صرفه. خیلی چرت شده‌‌  من شاید ۷ بار رفتم تاحالا ولی دیگه نمیرمم اص ...

چرا؟عید اصلا خوب نیست ولی در کل آرامشش رو دوست دارم

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
ازچه لحاظا

کلا قبلا خیلی واسه خرید خوب بود. اواخر خیلی جنس هاشون بددددد و گروووووونن.

خوراک که خیلی گرووووونه.. همه چی دو برابر. یه همبرگر معمولی و کوچک ۵ ماه پیش ۸۸ تومن!!! 

هتلهاش گرووووون.. بیخودی گرون ها

با همین پول کیش میشه رفت استانبول. با بهترین خریدها و باکیفیت ترین غذاها

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
چرا؟عید اصلا خوب نیست ولی در کل آرامشش رو دوست دارم

من خیلی رفتم کیش. ولی این ۳ بار آخرو واقعا پشیمون شدم. 

هتل خوبم میریم ها..

ولی دیگه آرامششم مثل قبل نیس 

من خیلی رفتم کیش. ولی این ۳ بار آخرو واقعا پشیمون شدم.  هتل خوبم میریم ها.. ولی دیگه آرامششم ...

جدی؟من ۳ ساله نرفتم.چه حیف

کلا قبلا خیلی واسه خرید خوب بود. اواخر خیلی جنس هاشون بددددد و گروووووونن. خوراک که خیلی گرووووونه. ...

وای چه بد، مرسی بابت توضیحاتت فدات❤

لطفالایک نکنید،ممنون
جدی؟من ۳ ساله نرفتم.چه حیف

همون ۳ ساله آخر گندش درومده دیگه. انشالله مسافرتهای خیلی بهتر داشته باشین عزیزم

همون ۳ ساله آخر گندش درومده دیگه. انشالله مسافرتهای خیلی بهتر داشته باشین عزیزم

ان شاالله...