2777
2789

دو قلو داری ؟؟

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ساید بای ساید

من دوقلو سامسونگ دارم 

دو ساله استفاده میکنم 

درهاش قروچ قروچ صدا میده 😣

از دیروز هم انگار اهن ربای در یخچال خراب شده. اصلا محکم بسته نمیشه 

یعنی توی دو سال عادیه ؟؟🙄🙄

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

اره عزیزم ولی خب الان خنک نمیکنه قیمتش تو بازار ۱۰۰ تومن به بالاست و به همین دلیل قطعاتش هم خیلی گرو ...

یا خدا ۱۰۰ تومن!! 

برا همین جنس ایرانی رو ترجیح میدم

از بس تعلیق شدم زخم شدوووم کاکو🥲
من دوقلو سامسونگ دارم  دو ساله استفاده میکنم  درهاش قروچ قروچ صدا میده 😣 از دیروز هم ا ...

نه عزیزم حتما خیلی باز و بسته کردی ، باید اون آهنربا و قسمت پلاستیکی در تعویض بشه

نه عزیزم حتما خیلی باز و بسته کردی ، باید اون آهنربا و قسمت پلاستیکی در تعویض بشه

وای 😕🤕

فقط دو ساله 

نمی‌دونم چطوری شد 🤕

فریزر رو شما شاید خیلی پر کردی ؟

تازه اینطوری شده ؟؟

وای 😕🤕 فقط دو ساله  نمی‌دونم چطوری شد 🤕 فریزر رو شما شاید خیلی پر کردی ؟ تازه اینطوری ...

نه عزیزم خیلیم پر نبود آره یه هفتس میگن موتور مشکل داره ۸ تومن افتاد توش

2791
2779
2792