2789
عنوان

عیدی عروس

198 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من امسال اولین عیدی بوده که خانواده همسرم برام میارن که دیشب آوردن...فقط لباس و جارو برقی آوردن😏ما رسم داریم شام عروس هم داریم یعنی مثل گوشت و برنج و قندو....خانواده همسرم خیلی پولدارن تازه عموم هم هستن😑یعنی قوم هستیم رسممون عین همه 

ولی برای من نیاوردن ☹️تازه وسایلامو هم توی پلاستیک کهنه کرده بودن آورده بودن بدون هییییچ تزئینی خب اخه این هدایا مال عروسه مال یه پیرزن که نیست 

خیلی عصبانیم احساس می کنم ارزشم رو اوردن پایین وقتی برای دختر خودشون عیدی برده بودن روز بعد زنگ زدن به خانواده دامادشون که چرا برامون مرغ آوردید ما  مرغ نمی خوریم..حالا واسه من!!!چند بار میخواستم منم زنگ بزنم ولی بابام اجازه نداد گفت مگه ما گداییم که بگیم چرا چیزی نیاوردین..تازه وقتی اومدن اخمای مادرشوهرم هم توی هم بود و هیچی نخورد حتی یک چای...اینو هم بگم مادرش اصلا راضی به ازدواج من نبوده و خواهرزاده شو میخواسته

من چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینا زیر سر مادرشوهره

رسم و رسومو ول کن اگه زندکی و اعصاب راحت میخوای

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

چقدر خودتونو درگیر این رسم و رسومات میکنید😐😐😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

این چیزا مهم نیست مهم اینکه کنار شوهرت آرامش داشته باشی

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

عزیزم جاروبرقی ک خیلی خوبه کم کم ۵ ۶ تومن پولشه حالا ولش کن راست میگه بابات اگه زنگ بزنی میگن ببین چقد گدا بودن 

بعدش با آرومی به شوهرت بگو عکسای تزیینات عروس رو نشونش بده بگو خیلی دلم میخواست اینجوری برام کادو میوردی 😔

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

ن اصلا نگو زن عموت دنبال بهونه اس دعوا درست کنه منم عیدی رفتم با همسرم خرید از اون جا هم لباسامو آوردم خونمون همین 

هیچ چیز دگ ای هم نبود درصورتی ک ما رسم داریم برا عروس ببندن اما منم زنداییم گف خب ببر خونتون منم چیزی نگفتم 

کجایید که رسمتونه؟ ماکه ازاین زسمانداریم ولی موادغذایی کسی بیاره خونمون بدمون میاداینجوری

بیرجند خراسانیا این رسم رو دارن 

لباس عید و هدیه عروس که برام جارو برقی آوردن و شام عروس