2777
2789
عنوان

خیلی حس بدیه 🥺🥺🥺🥺

298 بازدید | 13 پست

اینکه نزدیک ترین آدم های زندگیت هزار برابر بیشتر از تو داشته باشن 

اصلا حسادت نیست ها خیلی هم خوشحالم اونا دارن 

ولی آدم یه حسی بهش دست میده که با این همه کار کردن و دوندگی باز هم طرف ماشین زیر پاش بیشتر از خونه تو بیارزه یا درآمد یک کاهش معادل درآمد یک سال دو نفر باشه 

ا

من حسرت دل خوششونو دارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زندگی خودشو داره  تو هم زندگی خودتو  خدا بیشتر بده بهشون

بخدا اون که آره آنقدر خوشحال میشم پیشرفت می کنن چون باعث افتخار خودمه ولی یه حس بدی وجود داره پیششون که اصلا با لولشون یکسان نیستی 

سلام بله جانم عزیزم 

فدات گلم

خواستم ازت تشکر کنم البته موضوع مال چند وقت قبل هستش اما واقعاً کامنتت خیلی خوب بود

اگه یادت باشه چند وقت قبل تو یه تاپیکی گفتم بچم کتک میزنم تو تنها کسی بودی که محبت داشتی و گفتی برای شما هم پیش اومده

حالم خیلی خوب شد واقعاٌ اون روز

جداً کتک لازکه بعضی وقتها خخخخ

فدات گلم خواستم ازت تشکر کنم البته موضوع مال چند وقت قبل هستش اما واقعاً کامنتت خیلی خوب بود اگه ی ...

عزیزم 

آره بابا همه ما مادرها عصبانی میشیم خسته میشیم ممکنه سر بچمون داد بزنیم کتکش بزنیم اتفاقا بعضی وقتها کتک لازمن 😆😆😆😆اصلا هم عذاب وجدان نداره البته نه اینکه کار همیشمون باشه ولی کاملا طبیعیه خودت رو ناراحت نکن 

عزیزم  آره بابا همه ما مادرها عصبانی میشیم خسته میشیم ممکنه سر بچمون داد بزنیم کتکش بزنیم اتفا ...

دقیقاً گلم آره بابا تازه ما که شاغلیم دیگه بدتر

بله نه این که هر روز بزنی

اون روز هم واقعاً تو رستوران اذیت کرد تا آخر بردمش بیرون و  کتک خورد و درست شد  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792