2777
2789

ببین مامانت چی بیشتر استفاده میکنه تو هم همونا رو بخر

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

فقط لوازم ضروری اگر وضع مالی متوسطی داری همه چی گرون شده این همه لوازم برقی خریدم پلوپز آرام پز سرخ کن هنوز از کارتن درنیاوزدم فقط از همون یه دست قابلمه دم دستیم تا به حال استفاده کردم ماکروفر اینا خوبه اما این پلوپز اینا زیاد ندیدم استفاده شه چشمو هم چشمی نکنید مهم اینه دلتون شاد باشه جهیزیه دختر خالم خیلی شیک عالی شاید چند صد میلیونی پولش باشه اما وقتی باهم خوب نیستن اون وسایل به چه دردی میخوره لوازم ایرانی هم بد نیست قیمتاش مناسب تره من همه رو ایرانی خریدم ماشین پاکشوما یخچال نیکسان تلویزون بلست همه رو هم شانسی خوب بودن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB