khanom_aqa_masuod مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 عنوان رنگ لنزم+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 30 پست بچه ها میکاپ چشمم یه سایه ی تک رنگ هلویی هست با خط چشم بند و مژه ی چند بعدیکدوم رنگ لنز رو بگیرم؟اون سبزه بنظرتون سبز زیق و مزخرفی نمیشه تو چشم؟ Army for ever💜 1400/12/28 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daffnee عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 1271 جدی میگین؟ نمی دونم ولی رنگ سبزه جالب نیست از این لنز های تستی ندارن تست کنی ببینی کدومش قشنگ تره تو چشمات !؟
آaaaaaaaaaaaa عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 8167 اخه میکاپ چشمم خیلیییی ساده اس میگمحداقل یکم بیشتر شکل عروسا باشم یخی یا خاکستری بذار سبز نذارررررررری ها بلانسبت شبیه گربه میشه چشم عشق فقط یعنی خدا من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
مهسا_خانومم عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 4380 سبزه تو چشم تیره تر میشه خب همون جوری نمی مونه ولی اگه تیره تر داره بخر ۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35513 طوسی دورمشکی نداره. واسه عقدم طوسی دورمشکی گذاشتم واسه عروسی میخوام متفاوت باشه. سبزش چطوره؟توچشم ... سبزش زیادی سبزهواسه عروس اصلا قشنگ نمیشه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 خب ی رنگ دیگه بردار مجبوری اخه از بین اون رنگا همین دوتا نظرمو جلب کرد Army for ever💜
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 نمی دونم ولی رنگ سبزه جالب نیست از این لنز های تستی ندارن تست کنی ببینی کدومش قشنگ تره تو چشمات !؟&n ... نه ندارن متاسفانه Army for ever💜
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 یخی یا خاکستری بذار سبز نذارررررررری ها بلانسبت شبیه گربه میشه چشم خاکستری برا عقدم گذاشتم یخی هم نداره ابیشم خیلی تنده Army for ever💜
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 ولی اگه چشمات درشتن همهشون خوشگل میشن چشام درشته برای انتخاب رنگ لنزم دودلم Army for ever💜
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 سبزه تو چشم تیره تر میشه خب همون جوری نمی مونه ولی اگه تیره تر داره بخر اخه نمیخوام تیره تر بشه Army for ever💜
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 سبزش زیادی سبزه واسه عروس اصلا قشنگ نمیشه ابیشم خیلی ابی تندیه.چکار کنم پس Army for ever💜
آaaaaaaaaaaaa عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 8167 خاکستری برا عقدم گذاشتم یخی هم نداره ابیشم خیلی تنده نمیدونم فقط سبز نذار برای عروس خیلی جیغ غیر طبیعیه آبی ملایم نداره عشق فقط یعنی خدا من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 نمیدونم فقط سبز نذار برای عروس خیلی جیغ غیر طبیعیه آبی ملایم نداره نداره همیناست رنگاش Army for ever💜
آaaaaaaaaaaaa عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 8167 نداره همیناست رنگاش خب مگه مجبوری از یک جا دیگه بخر بعدم برای عروس باید لنز قشنگی گذاشت یه میکاپش بیاد عشق فقط یعنی خدا من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
khanom_aqa_masuod مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 2988 خب مگه مجبوری از یک جا دیگه بخر بعدم برای عروس باید لنز قشنگی گذاشت یه میکاپش بیاد اخه بقیه ی جاها چیزای جالبی نداره هر رنگی هم نداره این فروشگاه تنوع رنگیش بیشتر از بقیه ی جاهاس Army for ever💜