2777
2789
عنوان

هیچی رو زوری نخاین

630 بازدید | 25 پست

برای آرامش خودتون برای اینکه پشیمون نشید بزور کسی یا چیزی رو نخاین من التماس خدارو میکردم برای داشتن عشقم اما الان از یک هفته ۳ شبشو گریه میکنم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

دقیقا.اول اطراف رو درک کنید و موقعیت رو.

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره زوری خاستن خیلی بده من همیشه میگم خدایا اگه صلاحمه همون برام رقم بخوره

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
من هر روز به خدا میگم بهش برسم چرا پشیمونی؟

چون اخلاقش بده خونوادش کلی اذیتم‌کردن اولش چون انتخابشون نبودم الانم هنوز نیش هاشون پا برجاست و بدتر از همه خودش مسخرم میکنه تیپم و قیافم راه رفتن غذا خوردن مث بچه ها میخاد همه چیو یادم بده بهم توهین میکنه خونوادشم بهم میگن بچه و میرنجوننم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
چون اخلاقش بده خونوادش کلی اذیتم‌کردن اولش چون انتخابشون نبودم الانم هنوز نیش هاشون پا برجاست و بدتر ...

عزیزم انشالله که زندگیت دوباره خوب و پر از عشق بشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

چون اخلاقش بده خونوادش کلی اذیتم‌کردن اولش چون انتخابشون نبودم الانم هنوز نیش هاشون پا برجاست و بدتر ...

مگه تیپ و قیافه ت رو از اول ندیده بود؟ میدونم چقدر اذیت کننده س. رو خودت کار کن. اعتماد به نفستو ببر بالا. درس خوندن رو ادامه بده. خوب بپوش بگرد و با دوستات خوش بگذرون اینجوری حالش جا میاد. کلاس زبان یا موسیقی برو