فضانورد آینده.... 👩🚀 لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چون اخلاقش بده خونوادش کلی اذیتمکردن اولش چون انتخابشون نبودم الانم هنوز نیش هاشون پا برجاست و بدتر از همه خودش مسخرم میکنه تیپم و قیافم راه رفتن غذا خوردن مث بچه ها میخاد همه چیو یادم بده بهم توهین میکنه خونوادشم بهم میگن بچه و میرنجوننم
خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
چون اخلاقش بده خونوادش کلی اذیتمکردن اولش چون انتخابشون نبودم الانم هنوز نیش هاشون پا برجاست و بدتر ...
مگه تیپ و قیافه ت رو از اول ندیده بود؟ میدونم چقدر اذیت کننده س. رو خودت کار کن. اعتماد به نفستو ببر بالا. درس خوندن رو ادامه بده. خوب بپوش بگرد و با دوستات خوش بگذرون اینجوری حالش جا میاد. کلاس زبان یا موسیقی برو