2821
2789
عنوان

سرکلاژ

244 بازدید | 11 پست

سه روز پیش سرکلاژ کردم امروز سر یه چیز مسخره با شوهرم دعوام شد و استرس زیاد کشیدم و گریه کردمالان زیر دلم درد میکنه یه کم و تیر میکشه ینی طوریم شده؟

وای خیلی ترسیدم

استراحت کن.اللن وقت دعوا نیست..تکون نخور و بیشتر دراز بکش

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی استرسو دور کن..با سرکلاژ هیچ اتفاقی نمیفته و بسلامتی زایمان میکنی،فقط استراحت کن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اسی استرسو دور کن..با سرکلاژ هیچ اتفاقی نمیفته و بسلامتی زایمان میکنی،فقط استراحت کن

برا من فرق داره با وجود سرکلاژ بازم رحمم باز میشه بعد چن ماه باید خیلی حواسمو جم کنم

استراحت که هستم کلا ادم استرسی ای هستم و بخاطر استراحت مطلق زودرنج شدم و گریه زیاد کردم

اصلا اینطور نباش . روحیه تو روی روحیه بچت هم اثر میذاره . موسیقی شادگوش بده.  فیلم خنده دار ببین. جوک بخون. کلا سعی کن شاد باشی

اصلا اینطور نباش . روحیه تو روی روحیه بچت هم اثر میذاره . موسیقی شادگوش بده.  فیلم خنده دار ببی ...

گفتنش راحته عزیزم مگه ادم چقدر میتونه این کارا رو انجام بده ۲ماه و نیم فقط برا دکتر اونم خابیده تو ماشین رفتم بیرون

تو خونه اصن از جام پا نمیشم همش نگات به سقف

دیوانه میشی از یه جایی ببعد

گفتنش راحته عزیزم مگه ادم چقدر میتونه این کارا رو انجام بده ۲ماه و نیم فقط برا دکتر اونم خابیده تو م ...

میدونم سخته گلم. اما ب خاطر نینیت سعی کن تحمل کنی. حرکت هم اگه داری با احتیاط. هر چند روز ی بارهم خواستی برو بیرون.  مواردی هم ک گفتم واسه این بود ک حوصلت سر نره