2821
2789
عنوان

مرد همسایه 😑

2681 بازدید | 21 پست

بچها ما طبقه بالاییم و روب رومون یه همسایه هس ک همش حیاطه قشنگ ب خونمون دید داره من همش پرده هارو میکشم اما بعضی وقتا شوهرم بره بیاد پرده کنار میره الانم من حواسم نبود پرده کنار رفته قشنگ با موهای باز تو خونه رژه میرفتم آشپزخونمونم رو به روی خونشونه همش هم میرفتم میومدم که اومدم الان برفو خاموش کنم ک دیدم بعله وایساده قشنگ نگام میکنه منم زود برقو خاموش کردم و پرده رو کشیدم گفتم از گوشه پروه نگاه کنم اما دیدم رفت تو معلوم میشه قصد بدی نداشته دیدم رفت تو باز اومد درو باز کرد روب رومون وایساد نگاه میکرد ب خونمون خیلییی اعصابم خورده چن بار اینجور دیده منو و بدتر شده برانگاه کردن اگه قصد بدی نداره می بینه پرده مون کشیده نیس چرااااااا وایمیسه بدتر زل میزنه وای خدا شوهرممن بفهمه😕😕😕😕 نظر شما چیه خواب از سرم پرید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به اقاتون بگو پرده رو نکشه 

بکشه کنار چی گیرش میاد 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

شیشه مات کن بزنید راحت شید

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
واقعا میخام ب شوهرم بگم لاقل برچسب بزنه ب شیشه

حتما بزن الان فکر میکنه عمداً بهش راه میدی نگاه کنه .خودشیفته ن اینا

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

وقتی چراغ آشپزخونه خاموشه پرده رو بزن کنار وقتی چراغا روشنه پرده رو کامل بنداز که دید نداشته باشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ما همسایه روب رویی یه پسر ۱۵ ساله داشت از بالکنش خونمونو دید میزد ب شوهرم گفتم رفت ب باباش گف ...راحت شدیم قبلش ننیشد یه دقه در هالو باز بذاریم

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...