2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 19 پست
الهی من بمیرم برای دخترای ساده دل وزودباورای احساساتی مثل توعزیزم 

خدانکنه. بخدا من باورش کرده بودم. میگفت بهار دوست دارم بیام دم درتون یدفعه برات گل بیارم خوشحال شی.. من گفتم لابد دوسم داره

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
الهی من بمیرم برای دخترای ساده دل وزودباورای احساساتی مثل توعزیزم 

میگفت بهار من شیفتت شدم. احساس تعهد میکنم به تو. آیندمو با تو تصور کردم. بعد با بیخیالی تموم کرد😔 منم از گریه هق هق

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون اصلا نمیزاشت کسی درجریان رابطمون باشه. فقط یه بار گفت عکس منو به ابجیش نشون داده ، اونم ۲ روز بع ...

بازم میگم خواهرکوچولوی خوشگلم،هیچوقت حرفای ازروی فعالیت هورمونای مردهاراباورنکن ،مغرورانه وبدون غصه خوردن بخودت بگوفقط یه تجربه بودوهرگز وهیچ وقت مردیکه دوستت داشته باشه راضی ب غصه خوردن واشکتودرآوردن نمیشه می بینی که بی خیال قلیونشومی کشیده ،پس توهم بگوبسلامت وحذفش کن ،بخدااین دوست پسرااکثرا برای عیش رایگان خودشون چنان هنرپیشه هایی هستن که وقتی ازت ناامیدیاسیرشدن چهره واقعیشون دخترهاروشوکه میکنه ،حیف توودخترهای ساده دیگه نیست بازیچه یه پسره علاف وپست  میشن که اگه یه پسردیگه با خواهرخودشون بخواددوستی کنه حتی ممکنه طرفوبکشن ولی همه دخترو خواهرای مردم مال اوناست وآخرش میگن دختره ببخشیددورازجناب خراب بودوخودش اویزوونم بودوگرنه باهام دوست نمیشدویانمی آمدخونه وفلان جاهابیرون بامن 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

بجای غصه خوردن وناراحت ماندن اول بگوخدامردواقعی زندگیموبمن میرسونه بعدش یه هنرجدیدیادبگیرب امتیازات شخصیتت خوبت اضافه کن عزیزم وهرچه بیشترازاین جنس دورباشی دراینده ارامش فکریت بیشتره ،یه بارب دختری گفتم مثلا ازکجامعلوم یه مردفوق العاده خوب که همه آرزوشودارن بیادخواستگاریت ویکی ازاین دوست پسرات فامیل نزدیکش باشه وبهش بگه وخوشبختی واقعیتوازدست بدی ،گفت بروبابا چه قدیمی فکرمیکنی،ب جان عزیزترین کسم ،همینطورشدودختره اشک میریخت ومیگفت غلط کردم ولی فایده نداشت  ،خواستگار خلبان پروازهای خارجی بودوعالی( واین دخترحتی یک دوست پسرشم حاضر ب خواستگاری نشد)چون بابرادرزاده خلبانه قبلا چندسال دوست بودوباهاش رفته بودخونه خالی ..میگفت عاشقمه واین فرق داره و....دههامورددیدم فقط دخترلطمه بدی خورده 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من واقعا گریه کردم وقتی کات کرد. چون من دلبسته بودم

مغزت خاطر هایی که باهم بودین رو تکرار میکنه اذیت میکنه باعث گریه و غم و غصه میشه تا درس عبرت بشه

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪