2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوا کردم

1579 بازدید | 32 پست

سره اینکه یدونه گوجه رو خووب برش ندادم دعوام کرد گوجه رو پرت کرد زمین بعدش هزارتا حرف گفت اینکه دستت بشکنه و فلان گف اگ بلد نیسی یهو خودتو بکش کنار بگو درس نمیکنم من خودم درس کنم منم گفتم باشه بیا پس خودت درس کن بعدش هزارتا دوهین و بدو بیراه گف بعد من گفتم بروبابا حوصله ندارم باهات بحث کنم رفتم اتاقم(تو یه خونه ایم)بعد شوهرم اومد مادرشوهرم همه چیو گفت گفت این دیونس این هیچی بلد نیس پس اینو برا چی گرفتی و ...و شوهرمو پر کرد اونم گفت دیگ خسته شدم مادرم فشارش میره بالا اگ چیزیش بشه تیکه تیکت میکنم نمیزارم زندگی کنم گفتم بخاطره مادرت همچنی حرفارو میگی بهم هه بعدش گفت اره دیگ خسته شدم یا چیزی نگو در مقابله حرفاش یاهم این زندگی اینجور نمیشه تموم کنبم منم گفتم وقتی اون بهم هزارتا حرف بگه من چیزی نمیتونم نگم پس منو ببر فردا خونه بابامم دیگ تم.مش کنیم 

ولی بخدا زندگیمو خراب کرده این مادرشوهرم نمیتونم هم ازش جدا شم چون شوهرم تک پسره و اصلا همچنین چیزیو قبول نداره نمیدونم چ غلطی کنم من شوهرمو دوس دارم ولی..😔😔😔😔😔

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

ولی اون مادرشو بیشتر دوس داره..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش دعوا رو از زاویه دید مادرشوهرتم میدونستیم .اخه منطقی نیست به نطرم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عزیزم تا از مادرشوهرت جدا نشین همینه وضعیت خودتو زندگیتو نجات بده

اگرم خانوادت پشتت هستن و این احتمال رو میدی که بری خونه بابات بیاد دنبالت شوهرت

برو و براش شرط بذار که باید از خانوادت جدا شیم تا حرمتا حفظ شه 

واي واي زندگي با مادر شوهر فاجعست نفس بره خدا صبرت بده من ٦ ماه باهاش زندگي كردم بعد از اين ك خونمون ...

ماهم زمان عروسی گفتن بیاد پیش ما پسرمون گفتم اصلا چون نمیتونم بسازم دوری دوستی شوهرمم موافقت کرد اشتباه کردی نباید تو اون خونه میرفتی