2777
2789
عنوان

چه خبر

61 بازدید | 17 پست

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

کارای عید رو انجام دادین

کدوم کاراتون مونده

سبزه گزاشتین یا سفره هاتون رو چیدین

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کارای عید رو انجام دادین کدوم کاراتون مونده سبزه گزاشتین یا سفره هاتون رو چیدین

كارهاى عيد رو انجام دادم

كارهاى ريز ريز مونده 

و سفره هم ننداختم هنوز

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

هیچی رفتم تو فکر قیافه علیخونی ببینم چ تغییری کرده ک تو ی تاپیک میکفتن عوض شده

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
كارهاى عيد رو انجام دادم كارهاى ريز ريز مونده  و سفره هم ننداختم هنوز

خوشبحالت

هیچی داغونیم سال نو رو با بی پولی باید شروع کنیم حقوق بازنشستگی مامانم ندادن 😑😐

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
هیچی رفتم تو فکر قیافه علیخونی ببینم چ تغییری کرده ک تو ی تاپیک میکفتن عوض شده

😂

منم الان به فکرش بودم اما فک کنم یه تغییرایی کرده

سفره نچیدم، پرده رو هنوز نصب نکردم، میوه و شیرینی مونده، لباس‌ها رو هنوز اتو نکردم. درد پریود هم دارم معلوم نیست کی بشم🥺🥺 بقیه کارها رو کردم 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
هیچی داغونیم سال نو رو با بی پولی باید شروع کنیم حقوق بازنشستگی مامانم ندادن 😑😐

چه بد ایشالله حل میشه

😂 منم الان به فکرش بودم اما فک کنم یه تغییرایی کرده

والا ب نظر من ک مثل سابقه 

الان گفتن دقت کردم انگاری دماغش یه شکل دیگه شده 

ولی چاق یا لاغر نشده

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
چه بد ایشالله حل میشه

ممنون ان شاالله خدا از زبونت بشنوه🙏🌹

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
والا ب نظر من ک مثل سابقه  الان گفتن دقت کردم انگاری دماغش یه شکل دیگه شده  ولی چاق یا ل ...

😂من احساس کردم لاغر کرده خودشو کمی

2827
2791
2779
2792