بچه ها من با یکی بودم هشت ماهه کات کردیم ولی همچنان چکش میکنم پاک کردم شمارشو ولی باز نتونسم صبر کنم باز سیو کردم پاک کردنی دلهره میگیرم 😔 اون رل زده با یکی دیگس و فکرش درگیر اونه ولی من همچنان افسردم و خوب نمیشم خیلی راه هارو امتحان کردم و خودم همشو میدونم که تفریح جدید برم وکلی کار دیگه ولی اثر نکرده چیکار کنم😔نمیتونم بهش فک نکنم و اینکه بدتر عصبی میشم از اینکه چطور انقد راحت ولم کرد بعد یه سال
پسرا بیخیالن. اول باید تو ذهنت اون رابطه رو تموم کنی. چند روز بزار خودتو خالی کنی با گریه با ناراحتی. بعدش هر چی که یادش میوفتی رو از بین ببر. بعد افکارتو کنترل کن بهش فکر نکنی
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
تو اینحور مواقع ذهن خودش گول میزنه و روزای خوب رابطه با چند برابر بهتر میکنه و بدی ها رو نادیده میگیره
سعی کن واقع بینانه نکاه کنی و بدی های رابطه رو هم ببینی
و دلیل تموم شدنش
تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))