2777
2789
عنوان

بد زایمان

111 بازدید | 16 پست

سلام دوستان منپچم نزدیک پنج ماهشه از اول چهار ماهگی شروع کرد غلط زدن دمر میزارمش سرشو بالا نگه میداره سعی میکنم روپا نگه ش دارم عضلات بدنش قوی شه ولی وقتی بغلم مینشونم احساس میکنم سرش خیلی پایین نگه میداره .باید بالا نگاه کنه یا روبه رو ولی بیشتر خم میشه پایین خیلی نگران شدم ایا مشکلی هست خدا نکرده؟

به دکترش بگو بعید میدونم چیزی باشه

فردا ببرمش دکتر مامانم میگه سرشو بالا نگه نمیداره منوترسوند درحالی که میبینم کسی حرف میزنه یا صدا میاد بلند میکنه سرشو نگاه میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چیزی نیست.

منم پسرم خیلی دیر نشست و حتی دیر راه افتاد.شانزده ماهگی.

نگه داشتن سر ب پایین طبیعی.جفت بچهام بودن.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
فردا ببرمش دکتر مامانم میگه سرشو بالا نگه نمیداره منوترسوند درحالی که میبینم کسی حرف میزنه یا صدا می ...

نگران نباش گردنش هنوز ضعیفه خب

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اوف خدا کنه اصلا خیلی ناراحتم

عضلات گردنش هنوز ضعیفه.

گوشت گردن گوسفند و مرغ ابگوشت کن بخور.گردنش قوی میشه.

نگران نباش اصن.تا دو ماه دیگه گردنش سفت سفت میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نگران نباش گردنش هنوز ضعیفه خب

هی منو میترسونن یه بار میگن اینجاش اینجوری اونجاش اونجوریه بچم انقدم باهوشه ها بخدا از بیمارستان که دنیا اومد سرشو والا سفت نگه می داشت شل ول نبود

هی منو میترسونن یه بار میگن اینجاش اینجوری اونجاش اونجوریه بچم انقدم باهوشه ها بخدا از بیمارستان که ...

به حرف بقیه گوش نکن بچه همینه دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
زود نیست از الان غذا بدم؟

خودت بخور به بچه نده که 😐 اگرم تحت شرایطی مثل من قرار باشه شروع کنی زیر نظر دکتر اونم فقط فرتی هیچی دیگه نباید بدی

زود نیست از الان غذا بدم؟

.خودت بخور بهش شیر میدی دیگه از تو شیرت میرسه بهش گردنش قوی میشه.

من ب بچهام از اخر چهار ماهگی لعاب برنج و بعد ی هفته فرنی و بعدی هفته حریره رو دادم همینجور غذا رو اضافه کردم.

خدا روشکر مشکلی نداشتن.

.خودت بخور بهش شیر میدی دیگه از تو شیرت میرسه بهش گردنش قوی میشه. من ب بچهام از اخر چهار ماهگی لعاب ...

اره منم همین کارو میکنم میخام کم کم بدم بهش بخوره لعاب برنج 🥰