2777
2789
عنوان

چشم چرونی مرد...

243 بازدید | 16 پست

وقتی مثلا می‌ریم رستوران یه خانم اونجا وایساده سر تا پاش رو موشکافی می کنه باهاش چیکار کنم؟ بعدا دچار مشکل نمی‌شم؟ 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بعداپیر میشی از دستش

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امروز چرا همه شوهرا هیز شدن؟؟

چشماشو دربیار

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

حاجی تو همین الانش دچار مشکلی باها

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
چرا میشه شوهرمن اولای ازدواجمون خیلی ببخشید هیز بود اما خودم درستش کردم😁😎

چیکار کردی؟ من یه سال عقدم بهتر قبل شده اما یواشکی ازش فیلم می گرفتم دیدم چشماش زومه رو دختر سر تا پاش رو داره موشکافانه نگاه می‌کنه.. بعد حواسش پرت شد به فیلم من اما آخرش انگار میخواس نگاه کنه اذیتم می‌کنه این کارهاش

چطوری؟

اولا بادعوا و وحشی بازی بعد که دیدم اثری نداره با مهربونی و خوش زبونی ک کم کم از سرش افتاد و تازه همیشه میگفت من اصلا نگاه نکردم کجا نگاه کردم درصورتی ک توخیابون یبار خودم باچشتی خودم دیدم به باسن خانومه خیره نگاه کردو بهش گفتم و کتمان کرد و گف ن من نگاه نکردم لابد حواسم نبوده من هیز نیستم و این چیزا ولی نگاه هیزانه خیلی میکرد متاسفانه تااومدیم خونه خودمونی چن ساله الان درست شده خداروشکر 🥰😎

اولا بادعوا و وحشی بازی بعد که دیدم اثری نداره با مهربونی و خوش زبونی ک کم کم از سرش افتاد و تازه هم ...

آره دقیقا هیز نگاه می‌کنه من به روش نمیارم و نیاوردم چون فکر می‌کنم بدتر 😔

چیکار کردی؟ من یه سال عقدم بهتر قبل شده اما یواشکی ازش فیلم می گرفتم دیدم چشماش زومه رو دختر سر تا پ ...

ن شوهرم‌من تا حدودا ۷.۸ ماه اول عقدمون خیلی هیز بود بدم‌میومد انگار ندیده بود اما بازبون خوش بهش فهموندم ک من خوشم‌نمیاد ازین کارت ومیفهمم ک نگاه میکنی و قشنگ حواسم بهت هست فکر نکن کورم تااینکه دست ازاین کاربی شرمانش برداشت و منم راحت کرد خداروشکر😁😫🤚

ن شوهرم‌من تا حدودا ۷.۸ ماه اول عقدمون خیلی هیز بود بدم‌میومد انگار ندیده بود اما بازبون خوش بهش فهم ...

خب اینجوری شاید جلو شما دست از چشم چرونی برداره و تنهایی به کارش ادامه بده 🥴🙁