لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دکتر دگزامتازون و دسموپرسین تداخل دارن؟ اگه دارن چه تداخلیه و چی میشه؟
سلام عزیزم دگزا یه داروی کورتونی و دسموپرسین هورمونی هست ولی چون هردوتا تقریبا عوارض یکی دارن برای همین توصیه نمیشه هردوتا باهم مصرف کنن مثلا با تزریق یا مصرف دگزا فشار خون افزایش پیدا میکنه مشکلات قلبی پیش میاد که این عوارض برای دسموپرسین هم وجود داره بهتره با فاصله استفاده شن
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام وقتتون بخیر اگه میشه سوال منو جواب بدید من کنکوریم این قرص رو خریدم که به روند یادگیریم کمک کنه و از بس خسته میشدم برای اون بعد الان تو عوارضش و تداخل دارویی دیدم که بی نظمی قاعدگی زده که من تنبلی تخمدان دارم قاعدگیم نامنظمه و از اون طرفم قرص سینا کورکومین مصرف میکنم که ضد التهابیه.بنظرتون مصرف نکنم یا کم مصرف کنم و با فاصله با اون داروم مشکلی پیش نمیاد
سلام وقتتون بخیر اگه میشه سوال منو جواب بدید من کنکوریم این قرص رو خریدم که به روند یادگیریم کمک کنه ...
عزیزم با فاصله مصرف کن برای تامین انرژی میتونی مولتی فور هر ویتالی تون رو بخری استفاده کنی سویا و گل مغربی هم علاوه بر ویتامین داره که به تنظیم قاعدگی کمک میکنه