2777
2789
عنوان

💊💊قرص دابل بول 💊💊

| مشاهده متن کامل بحث + 36772 بازدید | 34 پست
دکتر دگزامتازون و دسموپرسین تداخل دارن؟ اگه دارن چه تداخلیه و چی میشه؟

سلام عزیزم دگزا یه داروی کورتونی و دسموپرسین هورمونی هست ولی چون هردوتا تقریبا عوارض یکی دارن برای همین توصیه نمیشه هردوتا باهم مصرف کنن مثلا با تزریق یا مصرف دگزا فشار خون افزایش پیدا میکنه مشکلات قلبی پیش میاد که این عوارض برای دسموپرسین هم وجود داره بهتره با فاصله استفاده شن 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
دورت بگردم ❤💋

سلام

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم گلم همچنین 

گلم میشه درخواستمو قبول کنی💙🙏🏻

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بله عزیزم بنده داروسازم 

سلام 

ببخشید شما که داروساز هستین میتونید به من بگید مصرف قرص دابل‌بول با‌ ال آرژنین مشکل ایجاد میکنه یا نه ؟

من موقع انجام فعالیت های روزانه و درس خوندن خیلی زود خسته میشم 

بله عزیزم بنده داروسازم 

سلام وقتتون بخیر اگه میشه سوال منو جواب بدید من کنکوریم این قرص رو خریدم که به روند یادگیریم کمک کنه و از بس خسته میشدم برای اون بعد الان تو عوارضش و تداخل دارویی دیدم که بی نظمی قاعدگی زده که من تنبلی تخمدان دارم قاعدگیم نامنظمه و از اون طرفم قرص سینا کورکومین مصرف میکنم که ضد التهابیه.بنظرتون مصرف نکنم یا کم مصرف کنم و با فاصله با اون داروم مشکلی پیش نمیاد

سلام وقتتون بخیر اگه میشه سوال منو جواب بدید من کنکوریم این قرص رو خریدم که به روند یادگیریم کمک کنه ...

عزیزم با فاصله مصرف کن برای تامین انرژی میتونی مولتی فور هر ویتالی تون رو بخری استفاده کنی سویا و گل مغربی هم علاوه بر ویتامین داره که به تنظیم قاعدگی کمک میکنه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱