شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مادرم میتونه فقط ابکی بخوره شرایط خوردن چیری نداره تمور خیلی از پا انداخته😔
خدا شفاش بده عزیزم 😔😔
بریزید داخل ماست بهش بدید
پسر منم چهار سالشه. نمیتونست بخوره ، با ماست دادم.
پونه هم دم کنید خوبه. هم انتی بیوتیک هست. هم برای اسهال خوبه
شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید
ممنونم خدا سلامتی بهتون بده انقدر از خدا خواهش میکنم با این تمور انقدر عذاب میکشه لااقل درد اضاف نکن ...
ان شاالله به حق این ماه عزیز حالشون بهتر بشه عزیزم
ولی همون چایی خشک رو بده