2777
2789
عنوان

کوچک کردن بینی...

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
من انجام دادم ‌‌. اگه بینیت گوشتی باشه خوبه . این پیجم سر بزن . من اصلا نمی‌دونم اینا کارشون چه طوری ...

مرسی گلم چقدر بود هزینه اش؟! 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا اصلا اصلا انجام نده من خیلی تحقیق کردم اصلا علمی نیست و چربی زیر پوستو میسوزونه موقته و معمولا ...

برای من نموند ‌‌. پوست بینیم هم پر از ضایعه پوستی بود . همشون ریخت .  

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
اصلا اصلا اصلا انجام نده من خیلی تحقیق کردم اصلا علمی نیست و چربی زیر پوستو میسوزونه موقته و معمولا ...

واقعا؟! 

اما شنیدم تاثیر داره

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

خیلی از پزشکا قبول نمیکنن بینی که آنزیم زده رو قبول کنن

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
برای من نموند ‌‌. پوست بینیم هم پر از ضایعه پوستی بود . همشون ریخت .  

عزیزم توو دراز مدت میگن خیلی ضرر داره اصلا پایه علمی نداره من خیلی تحقیق کردم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
عزیزم توو دراز مدت میگن خیلی ضرر داره اصلا پایه علمی نداره من خیلی تحقیق کردم

اخه کار خاصی نیست ‌. یه زخم که ترمیم میشه .حالا نمی‌دونم 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
واقعا؟!  اما شنیدم تاثیر داره

تاثیر که داره ولی موقته تو چربی زیر پوست هرجارو بسوزونی کم حجم میشه ولی خیلی ضرر داره پیج ودینگ مگ هم گذاشته بود راجبش من برا خواهرم اسکرین گرفتم بهش نشون بدم پاک کردم وگرنه تجربیات رو برات میفرستادم

اگر بینیت استخونیه فیلر خوبه ولی پلاسماجت آنزیم اصلا