2777
2789
عنوان

خواهش‌میکنم😪😪

55 بازدید | 14 پست

من‌پیتزا‌میخوام‌.۲ماهه.داریم‌با‌داداشم‌هی‌به‌بابام‌اسرار‌میکنیم‌برامون‌پیتزابخره.ولی‌نمیخره.له‌ساندویچ‌هم‌‌راصی‌هستیم‌ولی‌خیلی‌بدجنس‌شده.نمیخره.شایدبه‌نظرتون‌مسخره‌‌باشه.ولی‌کمکم‌کنید‌لطفا😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عکس پیتزا بهش نشون بده

بگو وای ببین چه خوشگله یدونه بخر بابا

یا بهمون پول بده بریم وسایل بخریم خودمون درست کنیم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
امتحان‌کردیم😭😭

پاشو خودت برو بخر

ازش پول بگیر بگو میخوام یه دفتر بخرم برای درس 

برو پولشو بده پیتزا

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

وای‌ممنون

بلاخره‌راضیش‌کردیم.

ولی‌فقط‌۲تاساندویچ‌سفارش‌داده😑

خودشون‌میخوان‌چیکارکنن‌نمیدونم.

پولم‌داره‌ها

خداروشکر‌خانواده‌ای‌هستیم‌که‌هیچ‌وقت‌زیربار‌بی‌پولی‌نرفته.ولی‌این‌روزا‌باهامون‌لج‌میکنه