بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم امروز مامانم اینا رفتن مهمونی من تنها موندم خونه درس خوندم الان هم خستم ولی عوضش۴ساعت خوندم
اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من تا الان ۳ ساعت خوندم و خب طبق برنامم هرروز باید ۱۰ ساعتو بخونم 🥺
خسته نباشی کلا۳ساعت خوندی ؟؟
حالا هر روز ده ساعت رو میخونی؟؟
من از صب۷ ساعت خوندم مامانم اینا ظهر رفتن خونه خاله من نرفتم تا الان که اومدن ۴ساعت خوندم
خوبه از الان به ساعت۵و۶ خودتو عادت بده بعد درس خوندن برات راحت تر میشه سالِ کنکور