2821
2789
عنوان

درس یا بیرون ؟

314 بازدید | 21 پست

الان یهو به سرم زد برم بیرون اما میدونم اگه برم بیرون بیام خونه خسته میشم و درس نمیخونم تا شب، به نظرتون درس بخونم یا برم بیرون؟ (کنکوریم)؟

تعداد رای : 31
نظرسنجی
درس بخون
17
54%
برو بیرون
14
45%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز مامانم اینا رفتن مهمونی من تنها موندم خونه درس خوندم الان هم خستم ولی عوضش۴ساعت خوندم

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم امروز مامانم اینا رفتن مهمونی من تنها موندم خونه درس خوندم الان هم خستم ولی عوضش۴ساعت خوندم

ببخشید کلاس چندم هستید؟

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

من تا الان ۳ ساعت خوندم و خب طبق برنامم هرروز باید ۱۰ ساعتو بخونم 🥺

ببخشید کلاس چندم هستید؟

داوطلب ارشدم خواهر🤦🏻‍♀️😂

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

کاکو میترسم هوایی شم🤣

کاکو پشو پشو هوو هوی گشتنه😂

بچه شهرم که هسی دیگه

پشو برو طرفوی پارامونت و قصرودشت بگرد بیو 

هویی نمیشی نترس😂

یه نخ سیگار ۵۰۰ تمنی گند میزنه به بو عطر ۶ میلیونی حواستون باشه با کی ، به کی خیانت میکنین
داوطلب ارشدم خواهر🤦🏻‍♀️😂

من دهمم تا الان چهار خوندم همش عذاب وجدان دارم

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
من تا الان ۳ ساعت خوندم و خب طبق برنامم هرروز باید ۱۰ ساعتو بخونم 🥺

خسته نباشی کلا۳ساعت خوندی ؟؟

حالا هر روز ده ساعت رو میخونی؟؟

من از صب۷ ساعت خوندم مامانم اینا ظهر رفتن خونه خاله من نرفتم تا الان که اومدن ۴ساعت خوندم

من دهمم تا الان چهار خوندم همش عذاب وجدان دارم

خوبه از الان به ساعت۵و۶ خودتو عادت بده بعد درس خوندن برات راحت تر میشه سالِ کنکور