mahhhhhhhhtab مدیر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 104 پست بچه ها این مثبت یا نه؟؟؟ مامان دوقلوها 🥺❤ 1400/12/27 | 17:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 مهتاب جان ببین هفته چندی ، من مقدار بتا رو برات عکس فرستادم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 اگه بتات ۲۰۰ هست بله مبارکه عالیه بالایدویست مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 مهتاب جان ببین هفته چندی ، من مقدار بتا رو برات عکس فرستادم بمن گفتن بتا بیشتر تز ۲۰۰نشون نمیده و من بالای دویستم دوستم کفت احتمالا بالای هزاری مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 درست کفت وقتی انقد پررنگ بالای هزاری ولی جون تیتر ندادی نشون نداده مامان دوقلوها 🥺❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 بمن گفتن بتا بیشتر تز ۲۰۰نشون نمیده و من بالای دویستم دوستم کفت احتمالا بالای هزاری والا یکی تو نی نی سایت گذاشته بود سیصد و خورده ای بود ، مگه تیتر بتا ندادی ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 والا یکی تو نی نی سایت گذاشته بود سیصد و خورده ای بود ، مگه تیتر بتا ندادی ؟ نه بتا فقط تیتر ندادم مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 فردا اینا دیگازمایشکاه باژ نیس درست؟؟ مامان دوقلوها 🥺❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 نه بتا فقط تیتر ندادم تیتر بدی دقیق معلوم میشه ، چقدر شد هزینه آزمایش بتا ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 تیتر بدی دقیق معلوم میشه ، چقدر شد هزینه آزمایش بتا ؟ ۶۰تومن امروز میرم میدم حتما مامان دوقلوها 🥺❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 ۶۰تومن امروز میرم میدم حتما حیف کاش همون اول تیتر بتا میدادی ، ۱۰۱ تومن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 حیف کاش همون اول تیتر بتا میدادی ، ۱۰۱ تومن اره خدایی الان برم یکم رقته بالا؟ مامان دوقلوها 🥺❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 اره خدایی الان برم یکم رقته بالا؟ هر چهل و هشت ساعت دو برابر میشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 هر چهل و هشت ساعت دو برابر میشه الان چند هفتمه؟؟ مامان دوقلوها 🥺❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 الان چند هفتمه؟؟ خیلیهم عالی ، آخرین پریودت چه روزی بود ؟تاریخ بارداری از اولین روز آخرین پریود محاسبه میشه مامان خانوم😍😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞