mahhhhhhhhtab مدیر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 104 پست بچه ها این مثبت یا نه؟؟؟ مامان دوقلوها 🥺❤ 1400/12/27 | 17:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 همسرت باید آزمایش بده ، خودت هم عکس رنگی بده حتما میشه بیاید مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 آره عزیزم مبارکه میشه بیاید مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 خیلی عجیبه .من تو اقدامم .ماه پیش ۷ روز عقب انداختم حالا این ماه علایم پریودم از ۱۵ روز قبل م ... میشه بیاید مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 انشاالله خیلی زود دامنت سبز بشه و واست بمونه میشه بیاید مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 عزیزم مبارکه مامان خانومی 😍 انشالله به دل خوش بدنیا بیاری و شاهد موفقیت هاش باشید 💕💞 برای همه منت ... میشه بیاید مامان دوقلوها 🥺❤
mahhhhhhhhtab مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1077 ینی حامله شم این نینی سایتو سرویس میکنم با خبرش😐💔🥴 انشاالله مامان دوقلوها 🥺❤
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 ازمایش همسرمو بردم دکتر گف هیچ مشکلی ندارع بعد اون دیگه دکترو ول کردم با طب سنتی دارم درمان میشم اون ... طب سنتی رو ول کن ، دوستم با شوهرش رفتن کلی دارو گیاهی مصرف کردن کبد و معدشون رو داغون کردن خودت سونوگرافی دادی ؟ازمایش هورمونی دادی ؟ تیروییدت رو چک کردی ؟ حتما باید چکاپ کامل بدی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
سالگردازدواج عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 969 میشه بیاید بله عزیزم 🌹💐دلم بعضی وقتهاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
zariii6690 عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1813 طب سنتی رو ول کن ، دوستم با شوهرش رفتن کلی دارو گیاهی مصرف کردن کبد و معدشون رو داغون کردن ... اره همه چی رو انجام دادم سالم همه چیم هیج مشکلی نیس اصلا دعا کنید مامان شم :)
سالگردازدواج عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 969 بتام خوبه؟؟ عزيزم من خودم هنوز آزمایش نگرفتم ک بتا بدونم فقط سنو داخلی ازم گرفت از این جور چیزها سردرنمیارم 🌹💐دلم بعضی وقتهاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 میشه بیاید بله جانم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 میشه بیاید من هستم عزیزم ، هروقت اومدی پی ام بده ، اگه آنلاین هم نباشم بین کارام زود میام سر میزنم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 اره همه چی رو انجام دادم سالم همه چیم هیج مشکلی نیس اصلا امید به خدا پس خداروشکر که هیچکدوم مشکلی ندارین، ولی وقتی یکسال اقدام باشید همه دکترها عکس رنگی مینویسن، انشاالله که همین ماه بگیره و نیازی نباشه 💞 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 میشه بیاید آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞