2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

133 بازدید | 11 پست

سلام عزیزانم من یه مشکل بزرگ تو زندگی دارم الان ده ساله که همه زندگی م رو نابود کرده خیلی از خدا مرگ‌ خواستم اما قسمت نشد مادرم هم به شدت بیماره و هر دعایی بی فایده ست اگه خدایی نکرده بمیره دو تا بچه یعنی من و خواهرم  یتیم میشن . خودم هم چند ساله بیماری روحی دارم و داغونم . دعا کنید از این وضعیت بیرون بیایم به خدا هر نذر و دعایی کردیم دکتر و دوا هم بی فایده ست کارم به کفر کشیده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 27سالمه هیچ کی دوسم نداره با هرکی دوس شدم رفته  زشتم نیستم معمولیم اخه چرا😑

اللهی خدا یه همدم خوب سر راهت بذاره تا اخر عمر با ارامش و خوبی زمدگی کنید شانسه دیگه عزیزم

حدود سی سال اما انگار صد سالمه از بس سختی کشیدم دیگه خسته م حسرت میخورم به مرده ها

سنی نداری جوانی سعی کن شاد باشی و این شادی را به مادرت و خانوادت انتقال بدی دنیا ارزش غصه خوردن نداره عزیزم 

فقط خدا ❤️❤️❤️
سنی نداری جوانی سعی کن شاد باشی و این شادی را به مادرت و خانوادت انتقال بدی دنیا ارزش غصه خوردن ندار ...

عزیزم میخوام اما نمیشه یعنی یه سری مشکلات که زو هم تلنبار شده نمیذاره حال روحی ادم گاهی وقتا دست خودش نیست 

عزیزم میخوام اما نمیشه یعنی یه سری مشکلات که زو هم تلنبار شده نمیذاره حال روحی ادم گاهی وقتا دست خود ...

درکت میکنم منم بعضی موقع ها اینطوریم ولی چاره چیه بازم زندگی قشنگه همین‌که مادرت پیشت هست و ازش پرستاری میکنی کلی ثواب میکنی و خدا را خوشحال میکنی کلی ارزش داره گور بابای دنیا 

فقط خدا ❤️❤️❤️
آره اما اگه مادرم خدابی نکرده نمونه پیشم چی؟ 

بالاخره همه ما پشت سر هم میریم مهم اینه که تا زنده هستیم قدر هم دیگر را بدونیم و با هم مهربان باشیم که بعدا حسرت نخوریم . الانم از این فرصت استفاده کن تا می تونی باهاش خوش بگذرون و مهربان باش که خدای نکرده بعدا حسرت نخوری 

فقط خدا ❤️❤️❤️