2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بذارشون تو آفتاب 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  

من استاد بزرگ کردن جوجه رنگی ام.. حالا اولا چرا خیسشون کردی عزیزم؟ نباید خیس می‌کردی. الانم سشوار رو دور کم ملایم بزار از دور بگیر روشون. هی دستتو جلو باد بگیر چک کن داغ نباشه. بعدشم گرسنه و تشنه هم نزار بمونن. جاشون هم گرم باشه. چی میدی بهشون؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
من استاد بزرگ کردن جوجه رنگی ام.. حالا اولا چرا خیسشون کردی عزیزم؟ نباید خیس می‌کردی. الانم سشوار رو ...

راسشو بخوای پاشون با بلغور گندم کثیف شده جوری که نمی تونستن راه برن بد مجبور شدم پاشون و بشورم که خیس شدن😥😥

راسشو بخوای پاشون با بلغور گندم کثیف شده جوری که نمی تونستن راه برن بد مجبور شدم پاشون و بشورم که خی ...

پاشون حتما خیس بوده ک بلغورا چسبیده بهشون. یا شاید جیشی بوده چسبیده بلغورا. ببین گندم رو بکوب نرم شه میخورن. آماده نگیر. من آماده گرفتم انقد بو میداد نمیخوردن. گندم گرفتم تو هاونگ کوبیدم. با ولع میخوردن دیگ کم کم سرحال شدن. ی مشت بکوبی تا چند روزشون بسه چون هنوز بچه ان غذاشون خیلی کمه. آب هم کم بده. صبح ظهر شب فقط 5 نوک. بیشتر بدی ببخشید جیش شون شل میشه کثیف کاری دارن برات. جاشون هم یکم بزرگتر کن. الان دیدم خیلی کوچیکه گناه دارن پژمرده میشن. ی کارتن کفش خوبه. زیرش روزنامه یا کاغذ بنداز. روزی یکبار شب ب شب عوض کن. غذای خونگی هم خیلی دوسدارن برنج لوبیا. فقط خیار و گوجه کم بده اسهال میشن. برنج هندی هم ندی. شکمشون باد میکنه. میمیرن. اینا رو رعایت کن قول میدم سه تا جوجه سرحال و بانمک داشته باشی. سوالی داشتی بپرس 

پاشون حتما خیس بوده ک بلغورا چسبیده بهشون. یا شاید جیشی بوده چسبیده بلغورا. ببین گندم رو بکوب نرم شه ...

جاشون و عوض کردم تو قفس گذاشتمشون  تا حالام چیزی به جز بلغور ندادم بلغورشم خونگیه منتها دعا کن زنده بمونن تو این مدت کم عجیب خودشون و تو دلم جا کردن😭

جاشون و عوض کردم تو قفس گذاشتمشون  تا حالام چیزی به جز بلغور ندادم بلغورشم خونگیه منتها دعا کن ...

آخی عزیزم. این کارایی ک گفتم بکنی زنده می‌مونن. اول خشکشون کن. بعد بزارشون تو قفس کنار بخاری. خشک ک شدن. غذاشون و بده اب هم کم بده. بزار یکم راه برن با محیط آشنا بشن. 

2790
2778
2791
2779
2792