2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

115 بازدید | 5 پست

اصلا به طوری که گاهی وقتی تو یک جایگاهی هستم از اینکه دیگران هم به جایگاه من برسند ناراحت میشم و اعصابم خرد میشه. یا وقتی کسی موفقه از اینکه من نتونستم موفق بشم بهش حسادت میکنم. دست خودمم نیست. دلم نمیخواد اما ناخوداگاه حسادت میکنم. چیکار کنم درست بشم؟ 

این بنظرم خودخواهیه نه حسودی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی تو ۱۸ سالگی دانشگاه قبول میشه ولی بعد درس و ول می‌کنه

یکی تو ۲۰ سالگی قبول میشه و انقد درس میخونه تا موفق بشه

یکی ۲۵ سالگی میره سره کار ۳۰ سالگی اخراج میشه 

یکی ۳۰ سالکی میره سره کار و سالهای سال کار میکنه!

یکی ۴۰ سالگی کارخونه داره و ۵۰ سالگی میمیره!

یکی ۶۰ سالگی کارخونه داره و سالهای زیادی عمر میکنه!

پس هیچکس از هیچکس جلوتر یا عقب تر نیست...

زندگی هیییییچکس توی هیییچ چیزی با هم مشترک نیست!

و حسادت هم یعنی فقط توهین به خودت

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨

خودتو باید دوست داشته باشی  دست از مقایسه کردن خودت برداری  به خودت بگی همینطور که هستم عالیم،  خودتو سرزنش نباید بکنی ، خودتو باید درک کنی  

باید متوجه شی  که زندگی آدما با هم فرق داره 

2790
2778
2791
2779
2792