2777
2789
عنوان

عشق

449 بازدید | 50 پست

چرا تا حالا کسی عاشقم نشده 

چرا تا حالا کسی دوسم نداشته 

چرا تا حالا کسی نیومده بهم بگه من عاشق توام بدون تو نمیتونم زندگی کنم 

چرا تا حالا کسی بهم ابراز علاقه نکرده 

24 سالمه آخه دیگ تا کی باید حسرت این چیزارو بکشم 

این دخترا ک انقد عاشق پیشه دارن از کجا اومدن

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنی تاج گذاشتن رو سر ما ؟ 

یک نفر فقط عاشق آدم باشه اونهم درست حسابی باشه و نتیجه بده 

اینهمه مگس دور شیرینی که تو کار و دانشگاه و بیرون ادعای عاشقی دارن فقط وقتتو میگیرن و سر زبونها میندازنت و در مواردی ابروتو میبرن 

هر کدوم یک جنگ اعصابن . از توشون هم هیچی در نمیاد بجز استرس و حرص خوردن 

به قول مامانم میگه همه ی اینایی که شما بهشون میگین دوس پسر عشقشون واقعی نیس شما رو واسه تفریح و معذرت میخوام ل،ا،س زدن میخوان باید خودتونو نگه دارین واسه کسی که واقعا شما رو دوس داشته باشه مگه دوس داشتن به حرف و کلامه دختر خوب؟منم شنیدم از این چرت و پرتا رو اما باور نکردم و نخواهم کرد😑😐

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی...  دیر نشده اصلا  سنی نداری که

وقتی دوستات همه ازدواج کردن و یه سریاشونم بچه دارح ولی تو تا حالا کسی عاشفت نشده .خیلی سخته

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

اسی عزیزم کسیکه واقعا دوست داشته باشه برات حرمت قائل میشه زبونشو به دروغ کثیف نمیکنه و راه به راه نمیگه دوست دارم ایناییکه تو میبینی اسمشون عشق نیس بچه بازیه😊

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
حالا اونایی هم که میان میگن بی تو میمیرم راست نمیگن که گلم همشون

بلاخره بازن هستن ک عاشقت باشن.ولی تا حالا کسی عاشق من نبوده