2777
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 25 پست
ببین ابجی دراسم انتخاب کردن باید به معنی اسم هم دقت کنی . چون شنیدم اون دنیا هرکسی بااسمش محشورمیشه. ...

واااااااا😐

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا خیلی قشنگه گلم ، ولی فکر کنم ایشون نمیخواد اسم مذهبی بذاره

نمیدونم والا . اخه خب به فکر عاقبت بخیری بچه هاشون باشن از این اسما انتخاب میکنن. من خودم دوتا دخملام پنح وشش ماهه سقط شد فاطمه کوثر وفاطمه رقیه گذاشته بودم .

نمیدونم والا . اخه خب به فکر عاقبت بخیری بچه هاشون باشن از این اسما انتخاب میکنن. من خودم دوتا دخملا ...

الهی بمیرم برات عزیزدلم ، تازه این اتفاق افتاده گلم؟

دیشب کسی نبود و برای گریستن ،جز صفای آینه همدم نداشتم

وسواس گرفتی عزیزم. النا خیلی هم خوبه. فکر نکنم عوص کنن. فقط اسمهایی که معنی بد دارن با کلی دوندگی عوض میکنن

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
خدا نکنه ابجی جونم . نه چند سالی میشه . همش میخام اقدام کنم دکتری که میرفتم هم منو ترسونده  ومی ...

ای جانم ، متخصص های خیلی خوبی تو تهران هستن عزیزدلم ، پیش چندتا دکتر برو و ازشون مشاوره بگیر گلم ، به حرف یه دکتر اعتماد نکن عزیزم ،خدا به دلت آرامش بده جونِ دلم

ای جانم ، متخصص های خیلی خوبی تو تهران هستن عزیزدلم ، پیش چندتا دکتر برو و ازشون مشاوره بگیر گلم ، ب ...

اره من مشهدم ابجی گلم . فداتشم اینقد به فکرمی . بخدا شما ابجیای مهربون دارم دلم قرصه ومحکم . میدونی ابجی من خواهروبرادر ندارم . 

پیش یه دکتر دیگه رفتم گفته اقدام کنم برم پیشش وقتی حامله شدم . 

منتها اردیبهشت امتحان فوق لیسانسمه و گفتم. بدم انشاالله تیرماه  اگه بتونم بااین ترسم مقابله کنم اقدام کنم .

اره من مشهدم ابجی گلم . فداتشم اینقد به فکرمی . بخدا شما ابجیای مهربون دارم دلم قرصه ومحکم . میدونی ...

ای جانم ، وظیفمه گلِ قشنگم

راستش منم تک فرزندم ، عادت کردم به تنهایی

انشالله که امتحان ارشدت رو با موفقیت بگذرونی و حتما پیش دکتر بری کمکت میکنه و حتما مشکلت حل میشه عزیزم ، نگران نباش اصلا

ای جانم ، وظیفمه گلِ قشنگم راستش منم تک فرزندم ، عادت کردم به تنهایی انشالله که امتحان ارشدت رو با ...

ای جان شما هم تک فرزندین ؟! اره آدم عادت میکنه به تنهایی . 

ممنون از دعای قشنگتون. انشاالله شماهم موفق باشین .