2777
2789
عنوان

آرایش

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 44 پست

برای سایه هم هر چقدر پول بدی اش میخوری اونقدرا برندش مهم نیست ولی پیشنهاد من از این پلت های همه کارست ک هم سایه داره هم کانتور هم کانسیلر هم سایه هم هایلایتر 

قیمتشم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰

اگرن کانسیلر قیمتش حدود ۵۰ 

سایه هم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ در حد ۴ تا ۶ رنگش

خط چشمم باز هز چقد پول بدی اش میخوری و موادش بهتره مارکش مهم نیست 

فقط باید بدونی سه نوع خط چشم داریم 

خط چشم مویی

..............نمدی

..............ماژیکی 

پیشنهادم نمدی 

ماژیکی شبسه ماژیک سر تیزش زود خشک میشه 

مویی هم برای تازه کارا خیلییی سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما میخوای بری بیرون سایه میزنی واقعا؟!

اره دیگه واسه اینه به چشم حالت بدی و خسته به نظر نیاد باید با رنگ های نود و تیره ترکیبی چشمو ارایش کنی

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
این وسایل برای ارایش اصولی ک به پوست اسیب نزنه نیازه  مگه ادم مجبوره حتما سایه بنفش و رژ قرمز ...

ولی سایه خیلی دهاتیه 

فقط واسه عروسی خوبه

اونایی هم که گفتی واسه اوناییکه پوستشون ترکیده و میخان زیرسازی کنن 

کرم ضد آفتاب مای از همشون بهتره آسیبم نمیزنه

ولی سایه خیلی دهاتیه  فقط واسه عروسی خوبه اونایی هم که گفتی واسه اوناییکه پوستشون ترکیده و می ...

اتفاقا دوساله  ک سایه ترند شده دوباره

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
ولی سایه خیلی دهاتیه  فقط واسه عروسی خوبه اونایی هم که گفتی واسه اوناییکه پوستشون ترکیده و می ...

اول این که دهاتی خیلییییی واژه زشتیه

هممون از یه دهات اومدیم حتا خود تهران ک من توش بدنیا اومدم یکی از دهات های کم امکانات بوده 

دوم اینکه اره فک کنم شما از مد خیلی عقبید چون الان از سایه برای لیفت و کانتور چشم استفاده میشه ن ک ی تیکه رنگو تِپ فزنی پشت چشمت 

سوم اینکه همون کرم زد افتاب مای رو اگه زده باشی یا مثل ماست میشی یا زرد میشی پس باید کرم پودر زد و روش هم پودر فیکس زد ک ماندگاریش زیاد بشه 

در اخرم هر کسی عقیده خودشو داره اگه شما نظر من رو دوست ندارید دلیل بر اشتباه بود نظر من نمیشه 

اول این که دهاتی خیلییییی واژه زشتیه هممون از یه دهات اومدیم حتا خود تهران ک من توش بدنیا اومدم یکی ...

من کاری به این ندارم که شما از دهات اومدید ، گفتم خیلی رنگی رنگی صورتو زشت میکنه هرچی کمتر بهتر مگه خودمون چمونه که زیر سه من لایه پنهون شیم ؟

من کاری به این ندارم که شما از دهات اومدید ، گفتم خیلی رنگی رنگی صورتو زشت میکنه هرچی کمتر بهتر مگه ...

صحبتی با فردی که حتی هیچ تفکری در مورد پیشینه کلمات نداره ندارم 

مرحمت زیاد 💚

بله متاسفانه

وا چون سلیقه تو نیس میشه متاسفانه!!!😂

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠