2777
2789
عنوان

خوش به حال

111 بازدید | 17 پست

اونایی که تدارک سفرن.اونایی که پر حساباشونه پول.اونایی که همه چی برا سال نوشون خریدن.اونایی که همسرای با اخلاقشون دوسشون داره .اونایی که الان عاشقانه پیش عزیزشونن من که هیچ کدوم رو ندارم دلم پر غصه س  

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا برای همع خوبی و خوشی باشع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الهی آمین ولی نمیدونم چرا عید فقط زمانی که خونه پدر بودم خوش میگذشت واقعا عید بود

خونع پدری کلا ی حس دیگ دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا رحمتشون کنه

ممنون عزیزم ولی من امسال نه لباس خریدم نه جایی قراره برم نه حتی پولش دارم ولی هیچ کدومش به اندازه نبودن بابام برام سخت نیست قدر عزیزانت بدونید بودن لباس وکفش مسافرتم می شه زندگی کرد می شه شاد بود وخندید اما بخدا بدون عزیزت نمی شه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
ممنون عزیزم ولی من امسال نه لباس خریدم نه جایی قراره برم نه حتی پولش دارم ولی هیچ کدومش به اندازه نب ...

خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه. اما اینکه سالی یه بار عید توپی نداشته باشی غصه دلتو میگیره. اینکه همش حرص خوردن باشه خیلی بده .

اینکه همسرت تا جر وبحثی بشه به جد وآبادت فحش بده آدمو میکشه.اینکه باید تابع اوامر ایشون باشی این آدمو از بین میبره

خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه. اما اینکه سالی یه بار عید توپی نداشته باشی غصه دلتو میگیره. اینکه همش ...

صد درصد بده نمی گم بد نیست اما چون امسال داغ عزیز دیدم پدر۴۳ ساله ام یک دفعه رفت فهمیدم هیچی مهم تر از عزیزم نیست 

صد درصد بده نمی گم بد نیست اما چون امسال داغ عزیز دیدم پدر۴۳ ساله ام یک دفعه رفت فهمیدم هیچی مهم تر ...

یه امیدی که دارم خونه پدرمه میرم اونجا برخورد پدر مادرمو میبینم اینقد با عشقه کلا از دنیا سیر میشم چرا ما اینجوری نیستیم

یه امیدی که دارم خونه پدرمه میرم اونجا برخورد پدر مادرمو میبینم اینقد با عشقه کلا از دنیا سیر میشم چ ...

همیشه ما ادم ها از بقیه حس خوب می گیریم می دونی ما دخترا وقتی پدر هامون دوست داشته باشیم می خوایم همسرمون شبیه پدرمون باشه پدر من بدون استثنا هر جشن یا هررر تولدی بود حتما شیرینی می خرید می یومد ومن این بارها به همسرم گفته بود اما همیشه یادش می رفت می دونی چون خودش اینطوری نبود مرد های قدیم البته مرد های خوبش خیییلی فرق می کنه با مرد های الان