2777
2789

اصلا نه به خاطر اینکه اون خریده چون اینجور ادمی نیستم

ولی بخرم مطمئنم اون میگه نگاه کن تقلید کرده یا از رو حسادت رنگ من خریده 

واقعا مدلشو دوست دارم فقطم همون رنگه

کیفه

بخر. هر چی دوست داریو بخر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

یکی از همون ادمایی هستی ک توی فامیل چش ندارم ببینمش😑

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخر 

این همه مدل این همه رنگ 

حق داره بگه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چه ربطی داره اخه من اصلا به خاطر اون نمیخوام بخرم از قبل دوست داشتم بخرم😐

خو بخر 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

مطمئنی بت میگه حسود؟؟😐

خب وقتی وسیله ی اون رو دیدی و مثلشو بخری حسودی دیگه.بت چی بگه؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
مطمئنی بت میگه حسود؟؟😐 خب وقتی وسیله ی اون رو دیدی و مثلشو بخری حسودی دیگه.بت چی بگه؟

از قبل میخواستم بخرم دیدم اونم خریده خیلی اتفاقی😐😐😐😑😑😑

چرا نباید بخری

چرا نباید جلو.اون استفاده کنی

چرا حرفش برات مهمه

بزار هر فکری دلش میخواد بکنه 😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
2790
2778
2791
2779
2792