2777
2789
عنوان

کات کردم بعد

1049 بازدید | 8 پست

روزی که باهاش آشنا شدم ؛ گفت یکی از رفیقاتو بیار برا دوستم؛رفیقم با دوستش اوکی شد؛من که کات کردم بخاطر یسری چیزا؛دیروز با دوستم رفتیم پیش رلش (همون رفیق اونی که باهاش کات کردم)بعد خبر نداشت که کات کردیم گفت چقد حامد لاشیه😔😔😔😔اون همه تو براش میمیردی ولت کرد؛خدایی رفیقش خیلی پسر خوبیه؛یهوزدم زیر گریه گفتم من واقن دوسش داشتم😔😔😔😔اونم بیچاره حالش خیلی خراب شد گف ایشالا که تاوانشو میده توام مثل خواهرمی؛بچه ها حالا آخر هفته تولدشه بنظرتون ی کادو خفن نگیرم براش؟؟؟؟بزارم استوری که حامد حرص بخوره؟؟اخه شما خبر ندارید 😔😔😔بدون دلیل گذاشت رفت

می‌خوام حرصش بدم چون درحقم بد کرد؛حالا شما بگید چیکار کنم 

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏
بنظرم کاری نکن چرا یهو رفت ؟

نمی‌دونم 

چرا؟تولد رل رفیقمه؛نرم اصلن؟؟

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد باهم بودید ؟ چند سالته ؟  اگه بری حتما اونم میاد دیگه چون تولد دوستشه

ن اون نمیاد چون قهرن؛۲۰ سالمه؛۳ ماهه

میاد سمتت اگه دوستداره میخوای بری برو و عکس بگیر ک شادی و اینا

🙃🙃🙃بیادم کاریش ندارم

چون کسی که از زندگیم رفته نمیتونه برگرده

این قانون منه؛؛؛ مرسی بابت همراهیت🧡🙃

خب پس چ بهتر  قربونت

دورت بگردم