2777
2789
عنوان

تولد تنهایی

666 بازدید | 34 پست

تا حالا هیچ وقت تولد نداشتم. هیچ کس هم تولدم رو تبریک نمیگه. نمیدونم یادشون هست یا نه. راستش تا حالا کادو تولد هم نگرفتم.چهاردهم فروردین تولد سی و پنج سالگیمه.میخوام برای خودم تولد بگیرم.چون تاحالا تولد نداشتم هیچ ایده ای هم ندارم. میشه راهنمایی کنین. 

خودت خودتو مهمون کن ی کیف عجیبی دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو برا خودت کادو بگیر و برا خودت جشن بگیر و هرکاری ک دوستداری رو در روز تولدت انجام بده و همه چی رو ...

نمیدونم چی کادو بخرم. تا به کادو خریدن به خودم فکر میکنم خنده ام میگیره. میگم آخه مگه کسی واسه خوذش کادو میخره

چه ایده خوبی. بنظرت به رستوران یا کافه؟ 

کافع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برو تولدتو تو خانه سالمندان یا خانه کودکان بی سرپرست و سرطانی بگیر تجربه جالبی میشه اگرم پرسیدن بگو واسه تنوعه

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.

یه کیک خوشگل یا سفارشی بگیر، بعدش یه غذا هم از بیرون بگیر،برو خونه یه فیلم بزار همشو تنهایی با فیلم بخور🤣

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙
برو تولدتو تو خانه سالمندان یا خانه کودکان بی سرپرست و سرطانی بگیر تجربه جالبی میشه اگرم پرسیدن بگو ...

اینم ایده خوبیه. تا حالا این جور جاها نرفتم. یه تجربه جدید میشه. مرسی عزیزم