2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یس

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چه سوالایی میپرسین😂😂😂 نه روز دوم میشه

اسم کاربریت🤨🤨

آخه چرا؟؟

تاپیک های سم تگم کنید🤓🤓دوست عزیز اگه ریپ میزنی و جوابت و نمیدم معنیش این نیست که کم آوردم من زبان حیوانات رو بلد نیستم☺😉آرسامم:برادر کوچکم صمیمانه دوستت دارم مرا ببخش برای همه زمان هایی که زیر پتو با گوشی بازی مورد علاقه ات را بازی می کردم و به تو میگفتم خوابم😂😂امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی دوست دارم مرد کوچک من🤴💙سعی کن همیشه شاد باشی و همیشه خدارو شکر کنی🥰💚مثلا برای غذایی که خوردی🍕لباسی که پوشیدی👗زندگی که داری😇واسه همه چیز همیشه دعا کن😍وایستا تو بله خود تو یه لبخند بزن اینجوری😁😁آفرین الان خیلی خوشگل شدی😍پس دوست خوبم سعی کن همیشه شاد باشی😘به یاد داشته باش که من دوستت دارم🥰🥰