2777
2789
عنوان

دوسش ندارم دیگه 😔

250 بازدید | 23 پست

باهاش ازدواج کردم تازه سه ماه باهاش رفتم سر خونه زندگی اما اصلا دوسش ندارم قبلا داشتم الان ن😔 الان خیلی بهم بی توجه قبلا اینطور نبود هرجا بره ن ج تلفن میده ن تلفن می‌کنه ن پیامی ن هیچی چیکار کنم 😔 کنارم خوابیده حتی نمیخوام ببینمش فردا بیدار شد چی بگم بهش میخوام متوجه سه ک مثل قبل دوسش ندارم...

برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اخه انقد زود

خبلی باهام بده از صب با دوستاش الان اومد معلومه ی چی مصرف کرده انگار بوی عرق میداد دوسش ندارم اصن خیلی پشیمونم

برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹

خبلی باهام بده از صب با دوستاش الان اومد معلومه ی چی مصرف کرده انگار بوی عرق میداد دوسش ندارم اصن خی ...

مگه تحقیقات نکردین؟

یعنی نمی دونستی رفیق بازه؟

تو دوره عقد هم متوجه نشدی؟

گلم یچی میگم گوش کن.منم تقریبا مثه تو بودم یهو ازشوهرم زده شدم جوریکه اصلا نمیخاستم ببینمش بعدها فهمیدم دعا تو زندگیمه.یعنی منو طلسم کرده بودن بهت پیشنهاد میکنم بری پیش یه دعا نویس خوب وبگو اینجوری اون خودش بهت میگه دعا هست یانه

براخودت دارم میگم.من زندگیم بااون طلسم خرابشد اگه نمیخای زندگیت ازهم بپاشه اینکارو بکن لطفا

گلم یچی میگم گوش کن.منم تقریبا مثه تو بودم یهو ازشوهرم زده شدم جوریکه اصلا نمیخاستم ببینمش بعدها فهم ...

عزیزم داره میگه صبح با رفیقش رفته بیرون الان اومده و مشکوک به مواد مخدره

خبلی باهام بده از صب با دوستاش الان اومد معلومه ی چی مصرف کرده انگار بوی عرق میداد دوسش ندارم اصن خی ...

آخه نمیشه ک بگی دیگ دوسش ندارم فردا صبح باهاش صحبت کن آروم آروم بهش بگو ک کم توجهی میکنه نسبت بهت و ...  حیفه زندگی سه ماه تو خراب کنی