بچه ها حالم خیلی بده
انقد گریه کردم که به زور چشمام باز میشه
خانوادم از من بدشون میاد،بخصوص بابام😭چندین بارم جلو روم اینو بهم گفته...حتی بهم گفتن دلمون میخواد بذاری از خونه بری😭
بخدا هیچ کارس غیر محبت باهاشون نمیکنم😭همش حواسم یهشون هست همیشه هواشونو دارم و دوسشون دارم ولی اونا هر وقت موقعیتش پیش بیاد،یا ربط یا بی ربط حرف دلشونو بهم میزنن...اون عقیده واقعیشونو بهم میگن😭😭😭
از وقتی کرونا اومد بدترم شد...چون من هنوز رو پاک کردن سطوح حساسم ولی اونا ب قول خودشون نیستن،ولی واقعیت اینجاس که خودشونم دلشون نمیکشه هنوز بدون تمیز کردن چیزی ازش استفاده کنن و هنوز تمیز میکنن ولی میندازنش گردن من😭
هزار بار بهشون گفتم من کاری بهتون ندارم اگه فکر میکنین دیگه لازم نیست تمیز نکنین...من فقط وسایل خودمو تمیز میکنم ولی بازم کار خودشونو میکنن هروقتم خسته میشن از این کارا میندازن گردن من و دعوا و...😭😭😭
امشب سر اینکه من دستمو میشورم دوباره دعوا راه انداختن و بابام برگشت گفت ما نمیخوایم تمیز کنیم اگه نمیتونی قبول کنی جمع کن از اینجا برو😭😭😭😭😭😭😭همینقدر الکی و مسخره
دلم میخواد بمیرم😭😭😭😭هیج کسم ندارم حرفامو بهش بزنم حالم خوب بشه یکم خالی بشم😭😭😭خودمم دوست ندارم بمونم و بشم سوهان روحشون...خب منو نمیخوان
ولی چیکار کنم چجوری برم😭😭😭😭هیچ غلطی نمیتونم بکنم جز اینکه اینجا بیام یکم حرف بزنم شاید یه ذره خالی بشم😭😭😭😭😭
خیلی خوبن هرچی بخوام برام میخرن هیچی برام کم نذاشتن ولی کاش هیچ کدوم از این کارا رو نمیکردن در عوض دوسم میداشتن و درکم میکردن😭