2777
2789
عنوان

غمم را درک کن

174 بازدید | 17 پست

سلام . کادر من خیلی مریضه . نمیدونم چقدر دیگه هست .   خیلی پیشش میشینم دستاشو میگیرم. بوش میکنم .  اما خستم  از اینکه خسته میشم عذاب وجدان میگیرم .    شما جای من چه میکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفی برنید . چیزی بگید

فقط میگم کاش ادم قبل پدرمادرش بمیره نمیدونم کنارش باش گناه دارن 🥺

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
کاش نبودم  انقدر  درد نمی کشیدم.  .  توان ندارم .

قوی باش عزیزم 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
از بودنش نهایت استفاده رو بکن...نهایت احترام رو بهش بذار...نهایت محبت...لذت ببر از اینکه خسته میشی ب ...

ادمم . نیاز دارم بخوابم و نیاز دارم چند دقیقه بدون ترس زندگی کنم . 

قوی باش عزیزم 

مجبورم قوی باشم و نقش ادمهای قوی را بازی کنم . ولی دلم میخواست   مثل خیلی‌ها دیگه هر لحظه از ترس از دست دادن نمیرم.  گاهی  فکر میکنم . نشستم منتظرم از پیشم بره. 

الان شما واقعا در نورد من چی فکر میکنید

مجبورم قوی باشم و نقش ادمهای قوی را بازی کنم . ولی دلم میخواست   مثل خیلی‌ها دیگه هر لحظه از تر ...

الهی بمیرم برات😔