2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرفت رو بزن و بهش بگو که چرا اینگاروانجام ندادی برای من 

گفتم میگف تونازک نارنجی ونمیتونی هرچی گفتم میتونم حتی چندبارخونه خودش کمکش کردم امشب بعده چندماه گفته بودشوهرم میخواست بیاره اوردم نبردمش گفتم نمیخوام مرسی

هیچوقت دیگه حال من خوب نمیشه😔
گفتم میگف تونازک نارنجی ونمیتونی هرچی گفتم میتونم حتی چندبارخونه خودش کمکش کردم امشب بعده چندماه گفت ...

کار خوبی کردی عزیزم ،سنگین باهاشون رفتار کن ،تا وقتی خودت هستی چرا منت دیگران رو بگشی

کار خوبی کردی عزیزم ،سنگین باهاشون رفتار کن ،تا وقتی خودت هستی چرا منت دیگران رو بگشی

پس رفتاردرستی کردم گلم؟منم جوونم غرورداشتم خیلی منت کشیدم که میخوام انجام بدم حالابعدازشکوندن من اومده منم شکوندمش

پس رفتاردرستی کردم گلم؟منم جوونم غرورداشتم خیلی منت کشیدم که میخوام انجام بدم حالابعدازشکوندن من اوم ...

کارت خوب بوده ،اما ازاین به بعد در کمال احترام رفتار طرف مقابل رو جواب بده ،و منت کسی رو جز خودت نکش

کارت خوب بوده ،اما ازاین به بعد در کمال احترام رفتار طرف مقابل رو جواب بده ،و منت کسی رو جز خودت نکش

باش عزیزم ولی یه چیزی گفتم اینکه وقتی داشت میرفت شوهرم گف خوب چراگفتی نه گفتم ولش کن بابابدش اومدگفت درست حرف بزن چه واکنشی نشون بدم الان

باش عزیزم ولی یه چیزی گفتم اینکه وقتی داشت میرفت شوهرم گف خوب چراگفتی نه گفتم ولش کن بابابدش اومدگفت ...

بله شما اشتباه کردی ،شماهمسرشی اونم مادرشه جفتتونم باارزشین ،سعی کن دیگه تکرارنکنی و دیگه به روت نیار