2777
2789
عنوان

دروغ بگم یا نه

78 بازدید | 5 پست

بچه‌ها خواهرم همش منو اذیت میکنه پشت سرم حرف میزنه همه خوانواده خودمو با من بد کرده.

حالا با شوهرش دعواش شده گوشوارش وسط دعوا گم شده گفته برای خواهرم(یعنی من) بوده پولشو به اسم من به زور از مادرشوهرش گرفته.

حالا میگه تو باید بگی پولو تو گرفتی وگرنه زندگیمو خراب میکنی.

منم گفتم اگر هم زندگیت خراب بشه به خاطر دروغ خودت بوده.

پیش خوانواده شوهرش هم داره منو از چشم میندازه همه جا بی‌شخصیتم کرده دلم نمیخواد دروغ بگم.

چیکار کنم؟؟ دارم دیوونه میشم

تورم خدا درست جواب بدید حالم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم؟ تو بگو. من هم نمیخوام بی‌شخصیت بشم هم دلم براش میسوزه

قرار نیست که بری به کسی چیزی رو توضیح بدی! احتمالا ازت میپرسند .. شما هم با آرامش بگو اصولاً وقتی کسی امانتی کسی رو گم میکنه اخلاق حکم می‌کنه خسارتش رو بده 😉 هم جواب اون بندگان خدارو دادی .. هم اونها برداشت مورد نظر خواهرت رو از این حرف می‌کنند .. هم شما دروغ نگفتی 

قرار نیست که بری به کسی چیزی رو توضیح بدی! احتمالا ازت میپرسند .. شما هم با آرامش بگو اصولاً وقتی کس ...

عزیزم دامادمون هم مثل خودش وحشیه اینجوری با یه جمله راضی نمیشه. نمیخوام پیش یه آدم وحشی به خاطر پولی که نگرفتم بی‌شخصیت نشون داده بشم که بعدا بهم به دید حقارت نگاه کنه.

خواهرم منو به زور تو این موقعیت قرار داده بدون رضایت من