2777
2789
عنوان

پدر شوهرم‌ زدم

573 بازدید | 34 پست

شام خونه پدر شوهرم بودیم یه ماه بود نرفته بودیم بعد دخترشم‌ بود یهو‌ دخترش‌ چند تا تیکه و حرف زد منم جوابشو داد مادرشوهرم‌ اومد وسط بحث و به مامانم حرف زد منم یه دفعه‌ در قندون‌ رو پرت‌ کردم طرفشم‌ یهو پدرشوهرم‌بلندشدن زد تو گوشم‌و گفت دیگه‌ ساکت شو 

یهو بیدار شدم دیدم خوابه‌ خدا رو شکر کرد‌م‌ خاکنه‌ هیچ وقت همچین اتفاقی‌ نیفته‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که گفتی😐

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

🤦اسی لامصب غذا سبک بخور

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

یهو گزارش زدم فکر کن خوابی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

حرف بعدیتم درسته

برای‌ترسیدن‌به‌وقت‌بوسیدن!برای‌تغییر‌مغزها‌که‌پوسیدن!برای‌حسرت‌یک‌زندگی‌معمولی!برای‌سگ‌های‌بی‌گناه‌ممنوعه!برای‌این‌بهشت‌اجباری!برای‌این‌همه‌شعارهای‌توخالی!برای‌مرد،میهن،آبادی!برای‌دختری‌که‌آرزو‌داشت‌پسر‌بود!برای‌زن‌،زندگی‌،آزادی!:)🖤