2777
2789
عنوان

حقوق دبیری

194 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خوبید وقت تون بخیر 

ببخشید خبر دارید حقوق دبیری در چه حد ؟

مثلا وقتی دانشگاه درس میخونی چقدر بهت میدن چون اینطور چیزی رو شنیدم خواستم ببینم صحت داره یا نه ؟

و اینکه سال اول بخوای تدریس کنی حقوقش در چه حد ؟ 

من خودم خیلی به دبیری علاقه دارم گفتم از الان آگاه باشم ببینم چطوریه شرایط !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۶۰۰

میدن

اما خدایی چه بده همه برا پول میرن پرستار میشن و دور از جان بدتر از ....با نریض و همراهاش رفتار میکنن

حالا دبیری

من خودم معلمم

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
۳۶۰۰ میدن اما خدایی چه بده همه برا پول میرن پرستار میشن و دور از جان بدتر از ....با نریض و همراهاش ...

ای جانم عزیزم زنده باشی دبیری خیلی شغل خوبیه که واقعا باید براش ارزش قائل باشند همه چون شغل انبیاست فضولی نباشه دبیر چی هستی عزیزم ؟؟؟ و اینکه چند سال تدریس میکنی ؟

مگه پرستاری حقوقش چقدر که برای پول پرستار میشن ؟؟؟

هر چقدر باشه برای بعضی ها واقعا ارزش داره

من دو نفر میشناسم جداشده بودن

ت خرج خودشون مونده بودن

چقدر خوندن تا قبول شدن

اما با چه اخلاقی 

کاش یکم روان شناسی کنن بعضی شغل ها رو

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
ای جانم عزیزم زنده باشی دبیری خیلی شغل خوبیه که واقعا باید براش ارزش قائل باشند همه چون شغل انبیاست ...

۸ ساله دبیرم 

زبان

هر چقدر باشه برای بعضی ها واقعا ارزش داره من دو نفر میشناسم جداشده بودن ت خرج خودشون مونده بودن چ ...

اها درست میگی عزیزم اره بعضی ها متاسفانه یکم بد اخلاقن😰

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792