2777
2789
عنوان

بچها بیاین

33 بازدید | 7 پست

سلامم.دخترا ازتون ی سوال داشتم بچ ها من ی دوستی دارم ازبچگی تا الان باهاش دوست بودم ولی از وقتی بزرگ تر شدیم اون ی دوست صمیمی تر پیدا کرد البته همش میگفت دوستای صمیمی من تو و فلانی هستین...ولی خب همه رازاشو همه حرفاشو ب اون یکی میزد حتی لباساشم همش با اون ست بود من خیلی پیشش درد و دل میکردم اونم سعی میکرد دلداری بده ولی بخدا هیچی از زندگیش ب من نمیگه چن باری ام بهش گفتم خب یعنی چی همش من دارم از جیک و پوک زندگیم ب تو میگم اونم گفته میخاستی نگی ۳ روزه رفته مسافرت ولی من همین امروز فهمیدم از زبون مامانم یعنی حتی زنگ نزد ی خدافظی بکنه...واسم تولد میگیره ولنتاین و اینا میشه کادو میده ولی من حس میکنم دلش میسوزه چون من خواهر ندارم مامانمم از صب تا شب خونه نیس هیچ دوستی ام ندارم با مامانمم خیلی رابطم بده کلا خیلی تنهایم حس میکنم دلش میسوزه ک اومده سمتم وگرنه همه چیش با اون یکی دوستشه..حالا بنظرتون چیکارکنم ادامه بدم باهاش؟

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه خیلی ام بهم دروغ میگه یه پسره هستش دوست من اونو دوسش داره بعد حالا هرچی میرم بهش میگم میگه نه من از اون خوشم نمیاد ولی دروغ میگه   

واسه من مهم نیس ک این داره اینطوری میکنه ولی از خدم حرصم میگیره ک چرا باید کل زندگیمو ب این بگم ولی من هیچی از این ندونم

نه پسر نیس دختره ۱۷ سالمه

عزیزم من هم.مثل تو رفیق داشتم اینطوری ولی گذاشتم کنار چرا چون آدمها عوض میشن دنیا درحال تغییر کردنه دوست های جدید سراقت میاد فرصت های جدید و تو زندگیت به هیچ کس دل نبند از من به تو نصیحت

عزیزم من هم.مثل تو رفیق داشتم اینطوری ولی گذاشتم کنار چرا چون آدمها عوض میشن دنیا درحال تغییر کردنه ...

بنظرت چطوری باهاش تموم کنم؟

چون باهم دیگه رفت و امد فامیلی داریم من کم کم ماهی ۲بار میبینمش

بنظرت چطوری باهاش تموم کنم؟ چون باهم دیگه رفت و امد فامیلی داریم من کم کم ماهی ۲بار میبینمش

مثل خودش  محافظه کار هر سوالی هم ازت کرد با سنگینی جواب بده و هیچی بهش نگو . خودش میفهمه داستان چیه اگه دوست داشته باشه میاد معذرت میخواد اگر نه که کلن میره

مثل خودش  محافظه کار هر سوالی هم ازت کرد با سنگینی جواب بده و هیچی بهش نگو . خودش میفهمه داستان ...

اوهوم ممنون گلم