2777
2789

خواهرم ۱۶سالشه اوایل خیلی این عشقش مهم نبود گفتیم دوره بلوغه حساس نشیم خدا نکنه یکی بگه محسن دیشب مامانم بردتش کنسرتش ۵۰۰هزار تومن بلیط شده ۶۰۰هزار برای جناب محسن خان کادو خریدن به غیراز هزینه کرایه راه تا ساعت دوشب هم در هتل وایساده تا تشریف بیارن عکس بگیرن که اصلا کسی رو ادم حساب نکرده رد شده رفته حالا خواهر من یه دعوایی راه انداخته بوده با بادیگاردا مامانم دیشب از شدت استرس قلبش درد اومده توروخدا شما بگین ما چیکار کنیم با این دختر😭

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم دوره بلوغه دوست منم دوره بلوغش خودشو واسه سعید معروف شهید میکرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
شبیه عمو پورنگه

وای بخدا دیگه حالم از اسم این مردم بد میشه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ببخشید عزیزم دوره بلوغه دوست منم دوره بلوغش خودشو واسه سعید معروف شهید میکرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این دیگه شورشو دراورده مامانم میگه دیشب داشت بادیگاردرو میزده بگی شوهرشو ازش گرفتن

حالا کادو چی خرید واسه محسن

نمیدونم بخدا خودش رفته ما نبینیم برا تحفه خان چی میخره اخرم کادوی هیچکسو قبول نکرده

طبیعیه 

از سرش میافته

خدایا منو برگردان به اون روزا که منم دغدغه ام اینجوری بود 😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

من هم سن اون بودم عاشق احسان علیخانی بودم 💔 به برناموشون اس میزدم هرروز قربون صدقش میرفتم فکر میکردم میخونه 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید